С наближаването на края на годината всеки от нас се

...
С наближаването на края на годината всеки от нас се
Коментари Харесай

Индийски екстрасенс със зловеща прогноза: На 31 декември ни очаква огромно бедствие (ВИДЕО)

С наближаването на края на годината всеки от нас се замисля за почивните дни към Коледа и Нова година. Всеки човек прави проекти по какъв начин и къде да прекара празниците с околните си. Индийски екстрасенс обаче направи злокобна прогноза точно за Нова година, която изправи косите на хората. През 2004 година на Коледа Индийският океан се разтресе от ужасяващо земетресение. То провокира унищожително цунами, което заля Индия, Индонезия, Тайланд и даже ЮАР. Щетите бяха големи, а възобновяване на популацията беше дълго и трудно. Индийски екстрасенс направи нова злокобна прогноза за наближаващата Нова година.

По думите му на 31 декември тази година ще се образува ново гигантско цунами, което ще засегне цели 11 страни. Ясновидецът Бабу Калаял работи с учени от няколко университета, точно поради точните си прогнози. Той разкри, че страните, които ще пострадат от цунамито са: Китай, Индия, Япония, Непал, Пакистан, Тайланд, Бангладеш, Индонезия, Шри Ланка и Афганистан. Според ясновидеца вреди ще има и в някои страни от Персийския залив.

Бабу Калаял е алармирал държавното управление на Индия сега, в който му се е явило страшното привидение.

Сред предсказанията, които са се сбъднали и които са му донесли уважението на научния свят в Индия, е и предсказанието, че на Марс има вода. Ясновидецът го е твърдял още преди учените да го открият. Той има и други видения, свързани с Космоса, които са се оказали точни и по тази причина сега си сътрудничи с физичните факултети на индийските университети.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР