С наближаването на края на годината може да се впуснете

...
С наближаването на края на годината може да се впуснете
Коментари Харесай

Зодиите, за които декември ще е важен месец за промяна и израстване

С наближаването на края на годината може да се впуснете в размисъл върху всичко, което сте научили, да се примирите с предишното си и да насочите взор към бъдещето. И макар че декември е край, той е и опция за нови начала.

Тъй като на 4 декември ни следва, може да се окаже, че сте на ръба на толкоз доста отварящи очите и евентуално изменящи живота прекарвания. Ако инцидентно сте един от щастливите зодиакални знаци, които ще имат най-хубавия месец, тогава е настъпил моментът да прегърнете това, което космосът ви е подготвил.

Въпреки това, постоянно най-важните моменти в живота ви са най-предизвикателни. Докато нежната Венера сплотява силите си с подлия Плутон на 11 декември, може да се почувствате изкушени да се поддадете на някои от по-тъмните си импулси , изключително когато става въпрос за това по какъв начин се ориентирате във взаимоотношенията си.

Обърнете внимание на това по какъв начин се чувствате във връзките си, тъй като откакто Венера стане ретроградна на 19 декември, ще сте по-наясно с горчивата, само че красива действителност на вашите взаимоотношения. Докато Венера се завръща за последното си взаимоотношение с Плутон на 25 декември, може да получите мощно признание за това по какъв начин да изградите по-смислени взаимоотношения отсега нататък.

Въпреки че това може да не звучи тъкмо като цветя и рози, космосът въпреки всичко ви подарява с огромен подарък до края на месеца. На 28 декември експанзивният Юпитер още веднъж ще влезе в Риби с въображение и съпричастност, изпращайки ви в 2022 година с доста обич и позитивност.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР