С наближаването на коледния сезон нараства и нетърпението да се

...
С наближаването на коледния сезон нараства и нетърпението да се
Коментари Харесай

Идеи за незабравими коледни подаръци от LG

С наближаването на коледния сезон нараства и нетърпението да се забележим с обичаните хора. Веселите празници в уютната атмосфера основават най-вълнуващото време от годината. Несъмнено един от най-специалните моменти през празничните дни е подаряването на дарове. Кой не обича да получи мечтания подарък или подобен, от който ужасно се е нуждаел, само че все е отлагал самичък да си го вземе? Сега е идеалният миг да зарадвате най-близките си с в действителност специфичен подарък, с който да покажете любовта си. Но за мнозина задачата се оказва сложна, по тази причина LG идва на помощ със особено подбрани оферти за дарове, които не са за изпускане. Тези съвременни устройства, освен ще зарадват вашето семейство и другари, само че и ще добавят атмосферата на всеки дом.

LG OLED evo C3 55-инча - удобен подарък и още една причина да съберете цялото семейство

Коледният сезон е съвършеното време да изненадате вашите близки със запаметяващ се подарък. Ако сте в търсене на нещо извънредно, само че в това време прак-тично, качествено и новаторско, то тв приемникът LG OLED evo C3 55‘ е идеалното предложение. С него освен ще зарадвате своите близки, само че и ще имате още една причина да съберете цялото семейство, с цел да гледате коледни филми дружно.

С 55-инчов екран с OLED технология, LG ви дава опция да се насладите на ненадминато качество на изображението и удивителен подробен контрастност. Неза-висимо дали гледате филм, спортно събитие или играете обичаната си видеоигра, кристално чистото и реалистично качество на картината е обезпечено.

С LG OLED evo C3 55‘ ще подарявате незабравими моменти всеки идващ ден и след Коледа.

LG Soundbar SC9S - извънредно преживяване с всяко наличие

Ако някой от околните ви хора обича и прави оценка в действителност положителното качество на звука, то идеалният коледен подарък за него е LG Soundbar SC9S. Саундбарът се съвместява безпроблемно с тв приемниците LG, с което слушането на музика дости-га нови равнища. Нужно е само да свържете двете устройства посредством Bluetooth.

LG Soundbar SC9S идва със специалена скоба за монтиране към тв приемника от серия C, посредством който главния модул се слага под екрана. Ексклузивната скоба разрешава да се сложи саундбара в вярната позиция, тъй че да чувате най-хубавия тон

С LG Soundbar SC9S всяка ария звучи кристално ясно и слушането на музика към този момент в никакъв случай няма да е същото. Благодарение на Dolby Atmos, DTS:X и IMAX Enhanced, всекидневната се изпълва със тон като в кино.

LG Smart Monitor - съвършен подарък за минималистите

Представяме ви новаторският екран на LG, който е съвършеният подарък за феновете на модерните технологии и минималистичния интериор. Тези мони-тори са с изчистен дизайн и невероятна функционалност - работен компютър денем, тв приемник вечерта - нов метод да съчетаете технологиите с метода на живот.

LG Smart Monitor предлага вградена операционна система webOS 23, която разрешава потребителите да употребяват уеб приложения и стратегии без потребността на в допълнение устройство, което да заема място. Благодарение на новаторската стойка дисплеят може безпроблемно да трансформира позицията си за още по-голям комфорт. Вдъхновете творчеството и подобрете работните условия с този образован екран от LG - подарък който ще направи коледните празници по-специални.

LG Smart Monitor е удобен и новаторски подарък, който няма да бъде пропуснат елементарно и бързо ще влезе в приложимост.

Бъдете готови за всяко празненство с тонколона LG XBOOM RNC5

Всеки от нас познава някой, който е постоянно подготвен да бъде сърцето на купона. Идеалният коледен подарък за него ще е мощната колона LG XBOOM RNC5, с която ще бъде квалифициран за всяко едно празненство. Независимо дали става дума за събиране с другари вкъщи, отбелязване на някой празник, кино вечер или единствено за слушане на музика, RNC5 ще впечатли всички със своя мощен и първокачествен тон, както и усъвършенстван бас. А за новогодишните празненства има и LED светлини, които се синхронизират с ритъма на музиката, с цел да създадат цялостното преживяване още по-вълнуващо.

Подбраните артикули, които ви представихме безспорно ще създадат Коледа още по-забележителна и незабравима, а те са единствено дребна част от цялостната гама артикули, които LG оферират.

Разгледайте ги на.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР