С наближаването на Хелоуин американците луднаха по неочакван костюм, наподобяващ

...
С наближаването на Хелоуин американците луднаха по неочакван костюм, наподобяващ
Коментари Харесай

Манията по канибала Джефри Дамър предизвика смут и недоволство в САЩ


С наближаването на Хелоуин американците луднаха по непредвиден костюм, наподобяващ серийният палач и човекоядец Джефри Дамър.

Причината един от най-бруталните нарушители в историята на Съединени американски щати да стане шлагер е най-новият сериал на Нетфлик „ Чудовище: Историята на Джефри Дамър “, който споделя за живота на жестокия човекоядец и палач.

Twitter loses it over Jeffrey Dahmer costumes for Halloween
— New York Post (@nypost)
Манията на някои хора по костюмите, въодушевени от Дамър провокираха голяма вълна на неодобрение в Щатите. Роднини и близки на жертвите на килъра показаха възмущението си от безумието на някои от сънародниците си. Шърли Хюз, майката на жертвата на Дамер Тони Хюз, сподели пред TMZ, че смущаващите костюми са „ подигравка със 17-те жертви на демона от Милуоки и травматизират фамилиите им “. Синът на Хюз е бил замаян и разчленен от нарушителя, който запазил черепа му за спомен.

Ужасяващият палач Джефри Дамър е виновен за гибелта на 17 момчета и мъже от края на 70-те и началото на 90-те години на предишния век. След като ги убивал, канибалът изяждал част от жертвите си запазвал елементи от телата им като сувенир, напомня " Телеграф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР