С наближаването на датата, на която трябва да излезе биографичната

...
С наближаването на датата, на която трябва да излезе биографичната
Коментари Харесай

Матю Пери шокира Холивуд: Не знам защо хора като Киану Рийвс са живи

С наближаването на датата, на която би трябвало да излезе биографичната книга на артиста от " Приятели " Матю Пери, стартират да излизат и от ден на ден пикантни детайлности от четивото.

Последното е меко казано скандално и в действителност необяснимо. В фрагмент от книгата, носеща името Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, артистът написа нещо много смущаващо за сътрудника си Кинау Рийвс.

В фрагмента Пери споделя за другарството си с умрелия артист Ривър Финикс, брат на Хоакин Финикс и написа следното:

" Ривър беше прелестен човек, вътрешно и външно. Оказа се, че е твърде хубав и добър за този свят. Винаги става по този начин - най-талантливите си отиват първи. Защо надарени новатори като Ривър Финикс и Хийт Леждър умират, а хора като Киану Рийвс към момента крачат измежду живите? "

 киану рийвс Getty/Gulliver

Този фрагмент провокира вълна от мнения освен измежду почитателите на Пери и Рийвс, само че и измежду цялото общество. Матю Пери въпреки всичко реши да разяснява скандалния фрагмент пред списание PEOPLE и се извини:

" Аз съм огромен почитател на Киану Рийвс. Просто избрах инцидентно име и го написах, грешката е моя и се оправдавам. Трябва да напиша моето име вместо неговото. "

В биографичната си книга Пери споделя намерено за битката си със зависимостите и най-много за битката си с алкохолизма.

Пери стартира да се снима в " Приятели ", когато е на 24 години, а зависимостта му стартира да се прокрадва още тогава.

" Не можех да се оправя. Когато станах на 34 към този момент бях заседнал съществено. Но имаше и години, в които бях изтрезнял. По време на фотосите на 9-ти сезон на сериала бях изтрезнял и тъкмо тогава ме предложиха за " Най-добър артист ". Едва ли е било случайност. "

 матю пери Getty/Gulliver

В най-трудните си интервали Пери споделя, че е тежал едвам 58 кг. и е взимал по 55 хапчета Викодин дневно . " Не знаех по какъв начин да спра. Ако в този миг от полицията ми бяха споделили - довечера няма да пиеш или те прибираме зад решетките, аз щях да стартира непринудено да си групирам багажа. Зависимостта е подла и прогресира. Ставаше все по-зле с всяка минала година. "

Днес, мрачните времена са зад тила на артиста. Той е горделив, че е изтрезнял, въпреки да не желае да споделя от какъв брой време и се надява, че ще успее да се пребори със зависимостите си един път вечно.
 Матю Пери през годините  Матю Пери през годините  Матю Пери през годините  Матю Пери през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР