С наближаването на 12 декември и боя с Кубрат Пулев

...
С наближаването на 12 декември и боя с Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Антъни Джошуа ще залага на техниката в боя с Кубрат Пулев

С наближаването на 12 декември и багра с Кубрат Пулев международният първенец Антъни Джошуа става все по-активен в обществените мрежи.

Само за 24 часа носителят на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO пусна серия от изявления в " Инстаграм ", с които сподели в каква физическа форма се намира.

В съпоставяне със фотосите преди борбата му против Карлос Такам през 2017 година, в този момент Антъни очевидно е измършавял и с доста по-изчистена физика.

Изглежда, че британецът ще разчита доста повече на съвършената си техника, в сравнение с мускулите си. Също както беше и в реванша против американеца Анди Руис-младши.

" Много хора просто разчитат на силата си. Те прекарват повече време отвън боксовата зала и във фитнеса, пробвайки се да станат мощни, тъй като нямат най-хубавата техника. Преди и аз разчитах на това, само че към този момент не е по този начин. Сега се пробвам в доста по-голяма степен да разчита, на моята техника ", показа Антъни Джошуа.

Дали тактиката на международния първенец е вярната, ще разберем единствено след 9 дни. Както знаем Кубрат Пулев е на противоположното мнение и дава обещание да завоюва с нокаут.
 Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд
Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд

Подготвихме се вярно и доста добре, не се знае какво ще се случи в дуела
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР