С мярка за неотклонение Задържане под стража“ след уважено искане

...
С мярка за неотклонение Задържане под стража“ след уважено искане
Коментари Харесай

Съдят 50-годишния Юксел от Шумен за измама с издаване на шофьорски книжки без изпит

С мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ след почетено искане на Районната прокуратура в Шумен от съда е 50-годишният Юксел Ю. Той е притеглен като обвиняем  за машинация на трима, на които заречен да обезпечи издаване на свидетелства за правоуправление на МПС без образование и изпит против пари.  

Измамническата си активност Юксел развивал от декември 2016 до февруари 2017 година Първият излъган бил мъж от село Тушовица, който дал на обвинения 2200 лв. против обещанието да му издаде шофьорска брошура за категории А, С, Е и Д. След като Юксел забавил осъществяването на обещанието, излъганият го срещнал и го предиздвикал да му подпише запис на заповед за дадените пари.

С цел имотна полза 50-годишният обвинен заречен да обезпечи издаване на удостоверение за ръководство на МПС, категория В, на мъж от Бургас, който му дал за услугата 400 евро и 1000 лв.. 1600 лв. за брошура без образование и изпит дал и различен човек от село Тушовица. Общият размер на породената имотна щета на тримата излъгани възлиза на 4800 лв. и 400 евро.

Най-тежката мярка за процесуална насила - задържане под стража, взета от Шуменския областен съд по отношение на Юксел Ю., е била доказана и от Шуменския областен съд. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР