С музикална програма и танци на впечатляващи мажоретни състави ще

...
С музикална програма и танци на впечатляващи мажоретни състави ще
Коментари Харесай

В петък откриват Националната изложба на цветя „Флора Бургас 2023“

С музикална стратегия и танци на впечатляващи мажоретни сформира ще бъде намерено публично 38-то издание на Национална галерия на цветя „ Флора Бургас 2023 “.

Повече от 90 компании, професионални организации, аграрни производители, флористи и експерти в областта на цветното изкуство ще покажат най-хубавото от своята продукция. В интервала от 28 април до 8 май всички посетители на красивото ревю ще имат опцията да посетят комерсиалните щандове на участниците, да получат препоръки за развъждането на растения и поддържането на своите градини, да прегледат откритите изложбени площи с цветни арт съоръжения и аранжировки на цветя.

По тематиката „ Природата – създател и подстрекател “ и направлението в изкуството ландарт работят компаниите участници и професионалните флористи Емилия Николова, Ради Вълканова, Нина Йотовска – Харанги, Альона Кисса, сертифицираният учител по икебана Антония Ценова.

Специален посетител на тазгодишното издание на цветното ревю ще бъде Петер Панцел -унгарски занаятчия флорист, европейски първенец по флористика за младежи, учител в школата DA academia и арт помощник в Decoracio&Desing, създател на две книги по флористика. Той ще показва пред флористи стъпките за аранжиране на маса за сватбено събитие. Участието на унгарската компания Decoracio&Desing и представянето на нейната богата гама от артикули е ориентирано най-много към експерти в региона на цветното изкуство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР