С моя приятел Манфред Вебер/Manfred Weber , председател на най-голямата

...
С моя приятел Манфред Вебер/Manfred Weber , председател на най-голямата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вебер ме поздрави за изборния резултат на партията - Топ новини


С моя другар Манфред Вебер/Manfred Weber, ръководител на най-голямата партия в Екологичен потенциал – Европейската национална партия/EPP – European People’s Party, обсъдихме настоящата политическа конюнктура в България.

Информирах го, че ГЕРБ – Съюз на демократичните сили продължава да поставя старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. България е изправена пред голям брой рецесии и ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях. Държавата ни банкрутира, поради ръководството на „ Продължаваме промяната “.

Вебер ме поздрави за изборния резултат на партията и пожела триумф в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС. Според него България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и жителите.

Пред Вебер подчертах, че по време на нашето ръководство на България не са спирани европейски средства и те бяха в помощ на хората и бизнеса. За страдание по време на ръководството си „ Продължаваме промяната “ не направиха нужното, с цел да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност.

Бойко Борисов,фейсбук

С моя другар Манфред Вебер/Manfred Weber, ръководител на най-голямата партия в Екологичен потенциал – Европейската национална партия/EPP -…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР