С монтирането на пейка, дарена в чест на баща му,

...
С монтирането на пейка, дарена в чест на баща му,
Коментари Харесай

Костадин Димитров започна инициатива „Пейка с послание” в „Т...

С монтирането на скамейка, дарена в чест на татко му, кметът на „ Тракия” Костадин Димитров сложи началото на самодейността „ Пейка с послание”. Съоръжението се намира в парк „ Лаута” на алеята, известна като Младоженческата, и е в памет на доцент доктор Димитър Димитров – лицево-челюстен хирург.

„ Тази алея бе обичаното място за разходка на татко ми”, показа Костадин Димитров и изясни концепцията ни акцията.

Инициативата за подаяние на скамейка предлага неповторим метод на жителите да отбележат особено персонално събитие, да разпространяват компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други мотиви.

„ Дарението ще способства за разкрасяването на градската среда, а хиляди поданици ще научат и оценят Вашите послания”, добави кметът на „ Тракия”.

Кампанията разрешава на участниците да оставят дълготраен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на обичан човек, за отбелязване на рожден ден или пенсионирането на сътрудник или за разпространение на бизнес, дарението на скамейка ще поддържа локалната общественост и превръщането на обществените места в красиви оазиси.

Всички жители и компании, които демонстрират предпочитание да се включат в самодейността „ Пейка с послание” е належащо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на регион „ Тракия “, с цел да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на оборудването.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР