С молебен за здраве и успехи на кандидата на ГЕРБ

...
С молебен за здраве и успехи на кандидата на ГЕРБ
Коментари Харесай

С молебен за здраве и успехи ГЕРБ откри предизборната си кампания в Пловдив

С молебен за здраве и триумфи на претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и неговия екип откри предизборната акция на партията за локалните избори в града.

Службата бе отслужена в митрополитският храм "Света Марина " от Пловдивския митрополит Николай.

"Обещавам на пловдивчани едно обикновено ръководство с човешко лице, обърнато към проблемите на хората, почтеност, неприкритост и решение на всеки един проблем ", това сподели пред публицисти претендентът за кмет на Пловдив от Политическа партия ГЕРБ Здравко Димитров, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Той добави още, че би трябвало да се обърне съществено внимание на трафика и на замърсяването на въздуха в града. По думите му би трябвало да вслушаме и в апела на пловдивският епископ, че властта е дадена от бог, само че не би трябвало да злоупотребява с нея, тя би трябвало да служи на хората, да е обърната към тях и да има обич във всичко, което вършим.

Здравко Димитров даде обещание да води положителна и естествена акция, обърната към хората и добави, че ще взе участие в предизборни диспути, само че не на улицата, а в студио на национална медия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР