С множеството оферти през юли и август Yettel поставя началото

...
С множеството оферти през юли и август Yettel поставя началото
Коментари Харесай

33% от живеещите активно в България разчитат на технологиите за постигане на целите си

С множеството предложения през юли и август Yettel слага началото на дълготрайна самодейност в поддръжка на придвижването и дейния метод на живот – „ Смело напред “. Мотото на акцията е „ Първа крачка от доста “, а промоционалните оферти целят да стимулират клиентите да спортуват навън и да се движат повече.

Според ново проучване, извършено от Yettel, 33% от живеещите интензивно българи са присъединили технологиите в тренировките си и постоянно употребяват смарт часовници и приложения на смарт телефоните си, с цел да наблюдават основни витални индикатори.

Според 77% от участниците в проучването, проведено в интервала май-юни 2022 година, технологиите им оказват помощ да реализират по-добри резултати, 91% са стимулирани от технологиите да бъдат по-често физически дейни, а за 83% те спомагат за по-доброто им физическо положение. Отново съгласно резултатите, нито един консуматор на технологии при ежедневната си физическа интензивност няма желание да спре да ги употребява. Напротив, 20% от респондентите биха добавили нови устройства и технологии, с които да надградят спортните си достижения.

„ Смело напред “ цели да въодушеви хората, които живеят интензивно и обичат да са измежду природата, интересуват се или практикуват спорт на аматьорско или даже професионално равнище, да продължат да поддържат форма или реализиран позитивната смяна, към която се стремят, разчитайки и на технологиите.

С атрактивните летни оферти на Yettel , включващи

· 6 месеца безграничен интернет за всички абонаментни проекти „ Тотал + “ и „ Тийн “, при подписване на нов контракт (),

· 6 месеца безвъзмезден интервал на потребление на услугата multiSim при покупка на всички LTE смарт часовници (),

· както и с необятна гама от смарт часовници и аксесоари ( “),

спортуващият елементарно може да си зададе цели, да следи изминатото разстояние в всекидневието си, изразходваните калории или пулса си, да възнамерява своите тренировки, хранене и режим и други Така без значение дали е новак в спорта, или цели по-високи персонални достижения в дадена интензивност, всеки може да се приобщи към акцията на оператора за деен метод на живот.

Повече информация за атрактивните оферти на Yettel за деен метод на живот .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР