С множество опции за конвертиране, редактиране и запис, този софтуер

...
С множество опции за конвертиране, редактиране и запис, този софтуер
Коментари Харесай

UniConverter – лесна и бърза обработка на видео, аудио и снимки

С голям брой варианти за конвертиране, редактиране и запис, този програмен продукт е потребен както на фенове, по този начин и на експерти

UniConverter трансформира интервенциите с мултимедийно наличие в прелестно занятие
(снимка: Wondershare)

Все повече хора и бизнеси вземат участие интензивно в обществените мрежи. Подтикнати от предпочитание за шерване на своите истории и послания по допустимо най-ефективен метод с голямата публика в интернет, потребителите се обръщат към видеото – било като наемат експерти в региона на видео-аудио продукцията или посредством по-прости и лесни способи, да вземем за пример снимане на висококачествени клипове със смарт телефон.

Определено, желанието ни да качим бързо сниманото преди малко видео в нашия YouTube или Фейсбук профил е доста мощно, само че постоянно след първи обзор оставаме разочаровани от „ тези елементи, които, в случай че можеше да ги оправя някак си елементарно и бързо “ или „ по какъв начин в този момент мога да прибавя този резултат, който видях и ми хареса доста, по бърз и елементарен метод “. Повечето от нас, към този момент извървели този път, си спомнят претърпените усеща и може би си споделят „ уф, да видео обработка и преработка, неприятно, само че неизбежно “. Точно тук идва на помощ UniConverter – софтуерен инструмент, който прави конверсията, редактирането и записа на мултимедийно наличие елементарно и бързо занятие, даже за хора с дребен опит или начинаещи.

Съвместимост и инсталиране

Първият въпрос, който си задаваме когато намерим стремежи програмен продукт, е „ може ли да го конфигурирам на моето устройство, съчетаем ли е? “. И отговорът в тази ситуация е „ да “ – UniConverter е изцяло съчетаем с Windows и macOS. Нещо повече, Wondershare, компанията основател на UniConverter, ни подсигурява безпроблемна работа на софтуера даже и върху нашия старичък компютър, който си лежи някъде там с Windows XP.

Инсталацията на UniConverter е елементарна и лесна даже и за новак. Чрез няколко общоприети „ Next ”, „ Потвърждавам “ и „ Ок “ за по малко от минута приложението отваря начални си екран пред нас. Тук с малко горест откриваме неналичието на български в менюто за избор на работен език, само че въпреки това може да го приемем като добра опция да практикуваме нашия британски, френски или съветски език, а за какво пък не нещо по-екзотично, като да вземем за пример китайски, японски или даже хинди.

Настройки

Тези от нас, които постоянно търсят способи по какъв начин да извлекат допустимо най-вече от настолните си компютри или просто желаят бързичко да приключат с редакцията и конверсията на видеото и да го качат в интернет, UniConverter предлага няколко благоприятни условия, които би трябвало да настроим преди да стартираме работа.

Отивайки в меню „ Preferences ” и избирайки „ Convert ” таб, първото нещо, което би трябвало да активираме, е „ Enable GPU Acceleration ” – в последна сметка, нали тъкмо заради съществуването на такива варианти, вътрешният ни глас ни споделя „ видя ли, че новата супер видео карта, която инсталирах, не е единствено за игри, само че също и за работа “. Наистина приятна изненада е да открием, че UniConverter поддържа всички добре познати марки видео карти и последни технологии Nvidia Nvenc, Nvidia Cuda, AMD Radeon, а откриваме даже и поддръжка на Intel интегрирани видео карти.

„ Но задоволително за видео картите, имам осемядрен Intel супер-процесор “. И тук приятните изненади не престават. По-долу в същият таб „ Convert ” откриваме алтернатива „ Maximum convert tasks “ или с други думи „ Максимален брой задания за конвертиране “ – термини, които са малко по-сложни за схващане, само че много мощ се крие зад тази конфигурация. Чрез избор на по-висок брой задания задаваме степен на натовареност на ядрата на микропроцесора на нашия компютър и по този метод можем да се възползваме по по-ефективно от многоядрената му архитектура. А това води до по-кратко време за обработка и преработка на видеото и… хей, та нали тъкмо желаем през цялото време – бързичко да приключим с обработката и да споделим нашето видео със света.



Говорейки за шерване, от Wondreshare са помислили и за това, като не ни оставят сами да се оправяме, който както може. В настойки „ Account ” е налична опция да въведем логин информация за сметките на желаните обществени мрежи и след това автоматизирано да качим нашите видеа, когато процесът на редакция и преработка завърши.

Основни функционалности

Достатъчно за настройките, дано да забележим какво може да прави UniConverter. Веднага би трябвало ще отбележим, че то не е по никакъв начин малко и това е очевидно още от началния екран на приложението.

Най-напред притеглят вниманието ни поддържаните видове видео и аудио файлове и изображения от UniConverter. Отваряйки падащото меню „ Convert all files to ”, откриваме големи благоприятни условия за преработка сред на практика всички вероятни видео, аудио формати и изображения.

От формалната страница на UniConverter разбираме, че посредством приложението можем да съхраним нашите файлове допълнително от 1000 разнообразни файлови формата… удивително, познавате ли човек, който може да изброи даже 20 видео или аудио формата?

Добре, дано да се концентрираме още веднъж върху приложението и да забележим дали това е по този начин. В менюто откриваме преди всичко в листата всички най-често употребени видео формати (MKV, AVI, MP4, XDIV, WMV, ASF, DIVX, MPG, FLV, SWF) и аудио (MP3, WAV, WMA, M4A, AAC, MKA, OGG). Без подозрение е много комфортно за работа да разполагаме с добре проведен лист с постоянно употребени формати вместо всякога да губим време в „ търсене “ на нашият формат в дълги описи. Изглежда, че за всичко е помислено, откриваме даже авансово заложени варианти с най-хубави настройки на аудио и видео формати както и размери и качество за съвсем всички устройства от iPhone, Samsung, Huawei, HTC, LG до гейминг конзоли и смарт ТВ.

UniConverter е мултифункционално приложение. В това се убеждаваме, като просто забележим главното меню за избор на това какво желаем да вършим, а точно – конвертиране на аудио или видео, евакуиране на аудио или видео от интернет, запис на аудио, видео или изображение върху външни носители на информация, прекачване и куп други благоприятни условия, скрити в кутията с принадлежности, които ще разгледаме по-късно.

При избор на менюто за конвертиране и зареждане на нашето видео се разкриват голям брой варианти за следваща редакция, някои добре познати, други интуитивни, само че и много нови и вълнуващи, за които се неспокойствие желаеме да споделим.

Ето и част от нещата, с които разполагаме по пътя си към основаване на незабравимото и прочувствено наше първо видео: благоприятни условия за ампутиране, завъртане или центриране, прибавяне на специфични резултати (спомняте ли си за по този начин харесваните резултати на остарели филми от 70-те години) по доста елементарен метод, единствено посредством кликване на бутон на мишката. А за какво пък да не заявим правата си върху видеото посредством прибавяне на водна марка (Watermark) или да прибавим надписи и по този метод да улесним достъпа на хората с лимитирани физически благоприятни условия до нашето наличие.

След като реализираме мечтаното качество на видеото, просто би трябвало да кликнем върху бутона „ Convert ” и след няколко секунди видеото ни е готово за шерване със света. Просто, елементарно и бързо, нали си спомняте какво ви обещахме.

ОК, а с какво разполагаме в менюто „ Download ”?

Чрез това меню можем да изтеглим от интернет аудио и видео наличие. На кого от нас в избран миг не се е налагало да „ стартира от някъде “ и да се възползва от океана от информация в интернет? Именно тук UniConverter ни оказва помощ по един доста елементарен метод даже и за начинаещи или хора с дребен опит, свеждайки всички нужни дейности по евакуиране на аудио или видео до просто прекопирване на препратката към мечтаното видео или аудио и слагането й посредством бутона „ Paste URL ”.

Наистина това е всичко! UniConverter е задоволително „ интелигентен “ и се залавя за работа самичък, правейки всичко належащо за сполучливото евакуиране на мечтаното от нас наличие и зареждането му за бъдеща редакция.

Освен опция за евакуиране на наличие от интернет, в същото това меню намираме алтернатива за запис на видео от нашата видео камера. Определено това е отлична опция за всички инфлуенсери и Youtube почитатели, а за какво пък не и за всички останали, като да вземем за пример основатели на видео просветителни стратегии и други.

Ако искам да запазя моята работа върху външен притежател или устройство?

И тук откриваме чудесно свършена работа от Wondershare – с UniConverter можем да запишем и трансферираме аудио и видео наличие посредством менютата „ Burn ” и „ Transfer ”. UniConverter ни предлага пряк запис върху DVD, ISO и IFO файлове, както и опция за трансфер към външни устройства (USB памети, смарт телефони и други носители).

Какво се крие в тази кутийка с принадлежности?

Накратко, много неща и всички доста потребни и вълнуващи. Както обещахме по-рано, пристигна време да разкрием какво са поставили Wondershare за нас в тази кутийка с принадлежности, а то не е малко.

Тук откриваме следните благоприятни условия:

⦁ Конвертор на изображения, който ни разрешава елементарно и бързо да превърнем фотография от JPG в PNG, TIFF или BMP формат. Малко се натъжаваме да разберем, че липсват някои от обичаните ни формати като SVG, JFIF или WebP, само че тук е значимо да кажем, че от Wondershare дават обещание безвъзмездни актуализации и, кой знае, може би скоро ще бъдем прелестно сюрпризирани.

⦁ GIF Maker е много забавна алтернатива, която ни разрешава да превърнем част от нашето видео или поредност от фотоси в анимиран GIF. Отлична опция да се повеселим посредством основаване на ново MEME по време на домашната изолираност.

⦁ Чрез „ Screen recorder “ можем да запишем и съхраним поредност от дейности върху нашият екран, като това е отлична опция за основаване на просветителни видеа.

⦁ „ Fix Media Metadata “ е функционалност от огромен интерес за всички захласнати от това по какъв начин да се предпазим от приключване и откриване на персонална информация в интернет. UniConverter ни предлага опция за обзор и унищожаване точно на този вид „ мета “ информация преди издание на нашето видео.

⦁ „ Video Compress “ ни разрешава в допълнение да компресираме и усъвършенстваме нашето видео преди издание, като по този начин можем да съкратим времето за евакуиране и зареждане на видеото, откакто сме го качили в интернет. От менюто можем да изберем голям брой варианти и спомагателни ръчни настройки за оптимизация на размера и качеството на видео файла.

⦁ „ Cast to TV “ ни разрешава да проектираме нашето видео върху смарт ТВ и да се насладим на незабравимите персонални моменти дружно със фамилията и приятелите.

⦁ Помислено е също за пионерите и феновете на виртуалната действителност Чрез „ VR Convert ” в UniConverter можем елементарно да превърнем нашето видео в 3D формат и да го споделим. В менюто откриваме поддръжка на всички съществени марки 3D очила, а точно Oculus Rift, HTC Vive и Samsung Gear VR.

⦁ „ CD Burner ” и „ CD Ripper ” са добре познати варианти за запис на CD и събаряне на аудио и видео от CD, които не липсват даже и тук, в UniConverter.

Дотук добре, а поддръжка и повече информация от кое място?

Същият въпрос си зададохме и ние първоначално, само че откакто отворихме менюто в горния десен ъгъл на приложението пред нас се разкри доста добре проведена информация за „ Технически справочник “, „ Често задавани въпроси “, „ Център по поддръжка “, „ Пожелай нова функционалност “, „ Дай мнение “ и ред други канали за контакт и помощ. С други думи, голям брой разновидности за контакт и приемане на информация – нещо, което все по рядко се среща в наши дни.
От любознание се отправихме към „ Технически справочник “ и останахме доста прелестно сюрпризирани да забележим извънредно добре структурирана, цялостна и елементарно налична информация, водеща ни малко по малко във всяка функционалност на UniConverter.

Гъвкаво ценообразуване

Следваща разумна стъпка, която направихме, е да се поинтересуваме от цената. И тук останахме прелестно сюрпризирани от гъвкавостта в ценообразуването, която ни оферират от Wondershare. Изглежда, че са помислили авансово за всички – от студенти до запалянковци, фенове и експерти. UniConverter се предлага в два съществени разновидността: „ Individuals & Business ” и „ Education ”.

В проекта „ Education ” откриваме варианти за студенти и преподаватели, като се оферират отстъпки до 60%. Това, по наше мнение, е отлична опция – множеството от нас са били студенти и схващат какво имаме поради.

„ Individuals & Business ” са различни проекти с главен фокус върху запалянковци, фенове и, несъмнено, върху бизнеса. Тук откриваме много забавни благоприятни условия за придобиване на UniConverter. От Wondershare ни оферират „ Annual Plan ” с цена от 39,95 щатски $ с право на прилагане 1 година, като всички актуализации са включени в цената и разполагаме с опция за автоматизирано възобновяване.

За всички, които не желаят да се обвързват с абонаментни такси, „ Lifetime Plan ”, е отлична опция. За еднократна стойност от 69,95 щатски $ можем да се радваме на пълнофункционална версия на UniConverter с доживотна поддръжка и актуализации на нашия личен компютър.

Налични са и два бизнес проекта – „ годишен “ и „ непрекъснат “, надлежно за 59,95 щатски $ и 89,95 $ за лицензия с доживотна гаранция.

А какво мислят, хората които към този момент са употребили UniConverter?

От Wondershare споделят, че повече от 50 милиона клиенти по целия свят са извънредно удовлетворени от UniConverter и получените услуги от компанията. Като удостоверение за това можем да приемем стотиците позитивни мнения и рекомендации на разнообразни хора и организации от целия свят.

В умозаключение можем да кажем, че UniConverter е един елементарен за прилагане артикул и сме прелестно сюрпризирани от множеството варианти, които открихме в него. Вярваме, че този програмен продукт несъмнено заслужава внимание и може да способства извънредно доста във всекидневната работа по обработка на видео, аудио и изображения, както за фенове по този начин и за експерти.

И преди да се разделим, съвсем щяхме да изпуснем да споменем, че ще разполагате с опция за тестване на UniConverter преди да го закупите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР