С много песни и танци в популярен ресторант на плажа

...
С много песни и танци в популярен ресторант на плажа
Коментари Харесай

С награди и забава приключи седмицата на модата във Варна

С доста песни и танци в известен ресторант на плажа във Варна завърши седмицата на модата в морската столица. Въпреки дъждовното време и поредицата от изтощителни събития множеството лауреати на 28то издание на " Годишните награди за мода жанр и бизнес " почетоха закриващото събитие - " Гала вечер на призьорите ", нощес от 19 часа.

В ролята на водещ влезе Десислав Димитров - Desso, който предния ден бе отличен за " PR на годината ". Най-много въодушевление сътвори Начо Паскалев, лауреат в категорията " Латино Изпълнител на годината ", които със своите горещи шлагери и харизма изкара множеството посетители в общ танц на спонтанната сцена.

Свой музикални дарове за многочислените посетители сервираха и други артисти и танцьори, носители на влиятелната премия - Благо Борисов, Светослав Стойчев и очарователната Цвети Радойчева. На закриващото събитието собствен музикални осъществявания сервираха и Никол Проданова, Сияна Обретенова и Малка Мис Свят 2019 - Бриана Петрова, която с изключение на с прелестния глас заслепи всички с неповторим аутфит в алено.

Седмицата на модата, проведена от дизайнера Красимир Недялков, започва с гала по награждаване на потвърдили се през годината представители на стилния, всемирски и бизнес хайлайф от Варна, съпътстваща от фешън ревюта наречени " Фестивал на висшата и авангардна мода, прическа и грим " в който се включиха фешън марки от цялата страна. В предпоследния ден се организираха и обичайните " Национални награди за мода жанр и бизнес ".  

 

Краси Минев от " Код Спорт ", бе награден за спортно предаване на годината, известният PR Атанас Лазаров взе награди за повсеместен принос към стилния живот и за новия начин на живот тв формат с новото си предаване за пътешестване и туризъм Destination. Рок групата " Тангра " си потеглиха от Варна със статуетката за " музикална група на годината ", Цвети Разложка бе наградена за топ модел на десителието, Дили Бозджиева взе наградата за художник. За рап-изпълнител на годината бе наградена Марешка Бардем, позната от популярното реалити предаване " Игри на волята ", която към този момент издаде три авторски песни артистичния си псевдоним M. Quinn.

Хореограф на годината стана Борис Иванов, Яненка Люцканова взе плакет за извънреден принос в модата, Vayana collection бяха премия е за дамска мода на годината, а Desizo Monni за фешън бранд на годината. За инфлуенсър на годината и за сексуален модел бе определена Анджела Ташева, а за Тиктокър Катерина Кръстева, по известна като Kitty K. С влиятелната статуетка се снабдиха и още доста представители на бизнеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР