С много настроение, ентусиазъм, песни и игри премина занятието по

...
С много настроение, ентусиазъм, песни и игри премина занятието по
Коментари Харесай

Пътни полицаи гостуваха в Детска градина Радост

С доста въодушевление, възторг, песни и игри мина занятието по пътна сигурност, което се организира през днешния ден в Детска градина „ Радост “ в Силистра. Гости на децата бяха контрольор Стоян Савов и служител на реда Димитър Петров от бранш „ Пътна полиция “ при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Пред тях малчуганите демонстрираха какъв брой добре са усвоили разпоредбите за придвижване и какво значи да са виновни като пешеходци, като водачи на колела, тротинетки, ролери и като пасажери в моторните транспортни средства.

Пред погледите им малчуганите демонстрираха уменията си на участници в придвижването, като с тротинетки прекосяваха и пресичаха на обозначените за това места на построената в образователното заведение площадка по сигурност на придвижването.

Децата безпроблемно се оправиха с отговорите на тематични гатанки, заложени от техните учителки, и поздравиха гостите с песни, отдадени на пътната сигурност.

След като ги похвали за положителната работа, контрольор Стоян Савов им описа с какво се занимават пътните служители на реда и за какво е значима тази специалност за обществото.

В края на занятието любознателните малчугани разгледаха служебния автомобил и полицейския мотоциклет, а на гостите си подариха свои рисунки, свързани с пътната сигурност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР