С много фирми не сме се разплатили, но не съм

...
С много фирми не сме се разплатили, но не съм
Коментари Харесай

Комитова за протестите: С много фирми не сме се разплатили, но нямаме пари

С доста компании не сме се разплатили, само че не съм готова да отговоря на въпрос с какъв брой тъкмо. Това сподели министърът на районното развиване Виолета Комитова за митингите на " Автомагистрали - Черно море " АД.

" Малко съм ядосана, че имаше неудобства по време на летните отпуски, и закъснения за ремонта на тази част на автомагистралата ", сподели служебният министър.

" Ние нямаме пари, чакаме актуализация на бюджета ", съобщи служебният министър на районното развиване и благоустройството във връзка днешните митинги на служащи в „ Автомагистрали - Черно море “.

" Дори и да имаме пари, стои въпросът дали няма да нарушим няколко закона, в случай че платим ", разяснява още тя и настоя за актуализация на бюджета.

" В момента ние сътворяваме неудобства, те си търсят парите ", добави още Комитова.

Протестиращите оповестиха, че последния месец заплати не са получили близо 800 души. Освен това заплащанията към доставчиците на горива и строителни материали също закъснявали.

На този декор се организират митинги на няколко места в страната.

" Фирмите не са отговорни, предипното ръководство е отговорно ", сподели още тя на специфичен брифинг през днешния ден по отношение на протестните дейности на „ Автомагистрали – Черно море “ АД.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР