С много блясък, смях и искрени аплодисменти премина премиерата на

...
С много блясък, смях и искрени аплодисменти премина премиерата на
Коментари Харесай

Завръщане 2 на Ники Илиев по стъпките на Холивуд

С доста искра, смях и откровени овации мина премиерата на кино лентата на режисьора Ники Илиев " Завръщане 2 " в София. След представянето на кино лентата в Пловдив, Варна и Бургас на 17 февруари вечерта екипът се срещна и със феновете в столицата. Това стана три години откакто първата част на лентата завладя феновете със свежия комизъм и лятното въодушевление и се подреди измежду най-гледаните родни филми.

По аления килим пред киното в столичен мол в четвъртък минаха по-голямата част от актьорите в лентата, а феновете можеха да се срещнат с всеки от тях, да се снимат за спомен и да получат подпис.



Освен режисьор на " Завръщане 2 " Ники Илиев е и сценарист, а взаимно с Башар Рахал е и продуцент. Заедно с тях по аления килим и с холивудски жанр и усмивки минаха Александър Кадиев, Орлин Павлов, Николай Мутафчиев, Йоанна Темелкова, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал, Китодар Тодоров, Стефан Илчев, Лана Павлова и други.



Ники Илиев, Башар Рахал, Александър Кадиев и Орлин Павлов бяха заложили на стилни черни смокинги. Кадиев и Башар Рахал бяха предпочели бели ризи с черни папйионки, а Орлин Павлов бе предпочел публична черна вратовръзка. Режисьорът, който в предишното се изявяваше като модел, пък привличаше дамските погледи с черна риза и черна папийонка.



Красивата Диляна Попова се носеше елегантно в бял панталон, а сакото й бе изцяло разкопчано и за наслада на мъжете показва стегнатите си гърди, които бяха забележими през светлобежовия сутиен.



Евелин Костова бе в яркозелен костюм и чанта в същия звук, Йонна Темелкова бе предпочела карирана дълга рокля. Любимата жена на Башар Рахал, която също взе участие в " Завръщане 2 " - моделката и актриса Райна Караянева привличаше погледите с къса черна рокля със смъкнати рамена.



И втората серия е снимана в Пловдив, само че този път фотоси има и на морето - в Поморие. Във втората част героите от " Завръщане " още веднъж се събират, този път на морето, с цел да оказват помощ на Бранимир. Целта им е да запазят незастроения плаж, който той има и заведението му там, с цел да може да остане недокоснат и да се трансформира в тяхното място, където да се събират всяко лято. Същевременно героите снимат и филм за самите себе си, като снимачният развой е изпълнен с доста комични и повратни моменти. Съвсем по холивудски феновете ще станат очевидци на хепиенд.























Снимки: Светломир Стоянов и Булфото
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР