С министър Калин Стоянов вложихме доста сили и енергия да

...
С министър Калин Стоянов вложихме доста сили и енергия да
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР каза има ли вече заподозрян за убийството на Алексей Петров

С министър Калин Стоянов вложихме много сили и сила да върнем вътрешните регулаторни механизми, да проявим непоносимост към тези, които са надвишили закона. Възобновихме взаимоотношението с прокуратурата. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

" Министерство на вътрешните работи е комплициран систематичен организъм, който е претрупан с големи публични упования. Служителите на министерството бяхме изправени пред големи провокации. Измина една комплицирана и динамична година. Борим се с противозаконната миграция, каналджийството, противодействието на киберпрестъпността, пияните и дрогирани водачи, наркоразпространението и домашното принуждение. Имам големи условия към чиновниците ми. Престижът на Министерство на вътрешните работи е оскърбен, липсва мотивация на чиновниците ", разясни Коцев пред NOVA.

Голямото пътешестване по празниците:

" Имаме напредничав спад на нарушавания на водачи, отнети коли, присъди. Предвидили сме задоволително запас и при прибирането след Нова година ", разясни основният секретар.

Обирът на инкасо автомобил:

" Това е вследствие на систематичната работа на сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи. Установени са трима от участниците в грабежа. Те са привлечени към наказателна отговорност, един е с непрекъснато задържане. Един се търси. Все още няма изясненост към момента къде са парите ", разясни Коцев.

Убийството на Алексей Петров:

" Нямаме съответен обвинен, работим доста съществено и интензивно. Става въпрос за тежко, преднамерено закононарушение. Проверявани са лица за съпричастност. Ако ФБР получат телефона на Петров, той ще бъде отворен в границите на няколко месеца ", счита основният секретар.

За кораба " Верила ":

" Работим с ирландската полиция и митническите управляващи. Към вчерашна дата броят на арестуваните български жители се усили с още един – станаха 6. Три от лицата са престъпно проявени. Иска ми де са имам вяра, че членовете на екипажа нямат нищо общо с този контрабанден трафик на дрога ", изясни Живко Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР