С месечна заплата от 30 хиляди лева се е разминал

...
С месечна заплата от 30 хиляди лева се е разминал
Коментари Харесай

Известен водещ, фаворит за директор, изпусна 5-цифрена заплата

С месечна заплата от 30 хиляди лв. се е разминал на косъм Светослав Иванов. Водещият на " 120 минути “ бе главен кандидат за директорското място на Антон Хекимян след напускането му предходната есен, с цел да се впусне в кметската конкуренция за София. Иванов е измежду най-старите фрагменти на медията и бил любимец на управлението.

Веднага откакто се заговорило, че ще има вътрешен конфиденциален конкурс за назначение на нов началник на най-важния и виновен сектор, а точно " Новини и настоящи излъчвания “, Светльо наточил зъби. Опонентите му нямали късмет против него, тъй като били с доста по-малко опит, а измежду тях имало и външни лица, които не се употребили с благоразположението на екипа. Говори се, че досегашното заплащане на журналиста за еднократната му седмична изява възлизало на 8 бона, а в случай че беше станел шеф, щял да се разписва против четири пъти по-дебела сума.

Преди дни обаче изненадващо пристигнала информация от високите етажи на медията, че няма да има избор на нов началник на отдела. Временно изпълняващият длъжността германец Ралф Бартолайт се бетонирал на позицията и щял да продължи да извършва функционалностите на началник. Първоначално той бе назначен по неотложност, до момента в който сякаш се откри подобаващ човек, само че проектите на управлението се изменили и решили, че все още той е най-подходящият избор и договорът му към този момент няма да е краткотраен, а непрекъснат. Германецът има богат опит – над 20-годишен – в медийната промишленост. Експерт е в тв мениджмънта, създаването на вести и наличие, както и в огромни корпоративни трансформации и развиване на нов бизнес. Кариерата си стартира като публицист и задграничен прес сътрудник в Москва за DPA, както и като основен политически редактор на онлайн портала на немски вестник.

После е работил в куп малките екрани като водещ, управител и началник. Предимството му пред Иванов били интернационалният опит, както и влиятелните дипломи от университета " Санкт Гален “, Швейцария, и университета в Хамбург, Германия. Светльо е ученик на СУ, само че има и кетап от " Харвард ", напомня " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР