С мен никой не е разговарял за никакви постове. Нито

...
С мен никой не е разговарял за никакви постове. Нито
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Никой не е разговарял с мен за никакви постове

„ С мен никой не е разговарял за никакви постове. Нито ГЕРБ, нито никой различен. Имало е такава концепция, само че не са стигнали до край за конструкция на Министерски съвет, когато моите колеги разговаряха за държавно управление с ГЕРБ. Ние водихме публични договаряния. Спомняте си, че до последния ден не беше ясно дали ще има поддръжка това държавно управление. “

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Гроздан Караджов - някогашен районен министър и депутат от “Има подобен народ “.

 

Първите естествени партньори на ПП-ДБ бяха техните бивши партньори от ИТН и Българска социалистическа партия , единствено че трябваше да се изчака и да се гласоподава отново след три месеца. 

Конституционната реформа минава през естествените партньори на ПП-ДБ - Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, с които имат достатъчно гласове с ГЕРБ. Но съгласно мен те потърсиха други, поради съставянето на държавно управление. Разликата е срещата в стаичката на Движение за права и свободи, там казаха, че са говорили за Конституционна промяна, само че са говорили за държавното управление. Там финално е обещано разрешението за това държавно управление. Те са в доста тясна колаборация с ГЕРБ и тя очевидно играе голяма роля в решенията, които се взимат в ГЕРБ.

Ние не свалихме държавното управление, ние казахме истината, когато това беше неловко. Сега отново споделяме истината. ПП-ДБ желаят обществено да приказват против Движение за права и свободи, само че в това време да вървят на подмолни сделки за тях. Второ, ние в никакъв случай не сме ходили на такива диалози с Движение за права и свободи. Казваме, че огромното политическо двуличие в тези, които сътрудничат с Движение за права и свободи.

Избрахме Делян Пеевски с тенденциозен акт. И да не бяхме дали своят вот " за ", той отново щеше да е определен. Но те приказват обществено за Пеевски неприятно и след това се крият по стаичките и си приказват с него за Конституционната промяна.

Оттук нататък ще си бъдем съпротива - такава каквато би трябвало да бъде. Преди няколко дни Тошко Йорданов разгласи, че ще гласуваме имунитета на Бойко Борисов да бъде свален.

Няма солидни доказателства по въпросът " Барселонагейт " във импортираните материали от основния прокурор в Народното събрание по настояването на имунитета на Бойко Борисов. Повечето документи, които чета, са за огромна възможност, връзки за еди какво си, въздействие в ГЕРБ, тенис клубове, само че за сериозен правист това звучи като нищо. Повече от вестникарските изявления не съм видял. Смущаващ е размерът от 1000 страници, евентуално след месец ще мога да го обхвана, ние би трябвало и да вървим на работа. Опасявам се, че не е единствено тази неприкритост на основния прокурор. Има и нещо друго. 

Не е правилно, че са раздадени 4 милиарда лева По-скоро всичко е приготвено и направено новия министър да го разпише.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР