С мемоарите си Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing

...
С мемоарите си Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing
Коментари Харесай

Когато Зак Ефрон откаже на Матю Пери

С записките си Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Матю Пери съумя още веднъж да накара всички да приказват за него.
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing,
По какъв брой са получавали на епизод актьорите от " Приятели "

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

Книгата е вече в продажба в Съединени американски щати, само че още преди този момент артистът от " Приятели " пусна няколко фрагмента от нея в разнообразни медии за да притегли интереса към нея. И тъкмо по този начин разбрахме, че в Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing има някои много забавни и пикантни истории от живота му.

Пери към момента промотира книгата си и беше на посетители в предаването Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw на SiriusXM. Там той показа, че е написал сюжета на сантиментална комедия, която също по този начин желае да режисира.

Матю Пери добавя, че самият той има дребна роля във кино лентата, като бързо е осъзнал, че няма по какъв начин да изиграе основната роля, тъй като е с 20 години по-възрастен, в сравнение с се изисква за нея. Но пък е знаел кой желае да влезе в нея.

Оказва се, че това е Зак Ефрон, с който участваха в " Отново на 17 " (2009 г.). Но желанието на Пери няма да се реализира, тъй като Ефрон е отказал да взе участие. Обри Плаза, която Пери е набелязал за основната женска роля също не се е съгласила.
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, Триша Фишър и по какъв начин артистът е изгубил девствеността си
Как е изгубил девствеността си Матю Пери

Нова история от Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing

Към момента не знаем дали въпросната сантиментална комедия като цяло ще се реализира, само че несъмнено ни е забавно по какъв начин би се справил Матю Пери с режисирането ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР