С мегаконцерт с най-големите звезди от соцестрадата пловдивската легенда Христо

...
С мегаконцерт с най-големите звезди от соцестрадата пловдивската легенда Христо
Коментари Харесай

Кидиков надува вефа за юбилея си на Античния

С мегаконцерт с най-големите звезди от соцестрадата пловдивската легенда Христо Кидиков ще означи през днешния ден своята 75-годишнина. Шоуто му стартира в 20.30 часа на Античния спектакъл. В концерта на любимеца на няколко генерации вземат участие Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов. Други посетители са Орлин Горанов, Росица Кирилова и Тони Димитрова. От поканените няма да пристигна единствено Маргарита Хранова, която тъкмо в този ден има концерт в Свищов.

На нейно място артистът е поканил Мариана Попова, която е от идващото потомство реализатори. С нея продължава традицията си във всеки собствен нов диск да има остаряла градска ария, наследена от татко му. Христо Кидиков и Мариана Попова ще изпълнят „ Ако зажалиш някой ден “. На Античния спектакъл ще се продава новият му компактдиск, както и четвъртата му книга „ Спомени от вефа”.

Водещ е Драгомир Драганов. Концертът е безвъзмезден, само че на Античния спектакъл ще бъдат заети единствено 50% от местата. Продуцент на проявата е самият Христо Кидиков.

„ Концертът е моят подарък за Пловдив. Очаквам най-малко 1600 души на Античния спектакъл “, сподели за „ Марица” Христо Кидиков. Той ще извърши песента „ На хорото “ в дует с Росица Кирилова. В юбилейния концерт вземат участие отбор „ Тракия “ и „ Ера 3000 “. С тях ще бъде намерено шоуто.

„ Пак си давам обещание, че това ще ми е сетен концерт - по този начин споделям от 15 години, като станах на 60. Казваме, че ще дадем път на младите, само че когато те канят, не можеш да спреш “, добави легендата на родната сцена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР