С масов рев приключиха първите супер битки в Гласът на

...
С масов рев приключиха първите супер битки в Гласът на
Коментари Харесай

Масов рев! Виктория от „Гласът на България“ разплака всички

С всеобщ плач завършиха първите супер борби в „ Гласът на България “ , видя HotArena .

Поли Генова не просто не съумя да сдържи сълзите си по време и след осъществяването на Виктория Динкова, а даже се обърна с тил към сцената и се разтресе от рев в треньорския си стол. Варненката даде всичко от себе си и вложи цялата страст и болежка, които таи, до момента в който пееше парчето „ Creep “ на Radiohead . Тя съумя да просълзи и Иван Лечев, който означи, че Виктория го е „ хвърлила от другата страна на тъч линията “ . Генова пък добави, че певицата е съумяла освен да я разплаче, само че и да я накара да се почувства все едно е на музикално събитие от международен сан. Момичето също се разплака в края на осъществяването си, превзета от страсти.

На подготовките преди супер борбите Вики призна пред Поли, че избрала тъкмо това парче, тъй като го усеща доста персонално и разказва нещата, през които самата тя е минала в живота си досега.

Варненката още на кастингите описа, че не е имала щастливо детство, тъй като е израснала в семейство, където непрекъснато е била подлагана на психическо и физическо принуждение. Именно музиката е била тази, която я е държала жива и с помощта на която е оживяла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР