С маска на сцената, за да се предпази докато работи.

...
С маска на сцената, за да се предпази докато работи.
Коментари Харесай

Ще накажат ли балетист, който е носил медицинска маска по време на работа?

С маска на сцената, с цел да се защищити до момента в който работи. Така се появил един от балетистите на Националния музикален спектакъл по време на театър. Като резултат, актьорът е бил привикан да даде писмени пояснения за случилото се.

От управлението на театъра настояват, че казуса не е в маската, а в нейния тип - била здравна, описа Нова телевизия.

Заразата с COVID-19 е напът да заглуши музиката. Близо 400 оперни артисти и хора, които работят с тях, са уверени, че е време за пауза поради доста случаи на инфектирани.

Това мнение споделя и Станислав, макар че не работи в опера. Мъжът е балетист в Националния музикален спектакъл. Казва, че желанието му да танцува, е по-силно от всичко. Сега обаче, било друго. И не поради попупразните редове пред сцената, спазващи ограниченията за сигурност, а задари това, което се случва на нея.

„ За публиката в действителност театъра е едно от най-безопосните места сега. Спазва се изключителна дисциплинираност, извънреден ред - на влизане, на излизане. Но в това време за актьора не се повдига въобще въпроса по какъв начин ще се предпазваме ние “, сподели пред Нова телевизия балетистът Станислав Стефанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР