С маска ли е доц. Атанас Мангъров? Това е въпросът,

...
С маска ли е доц. Атанас Мангъров? Това е въпросът,
Коментари Харесай

Носи ли маска доц. Мангъров в градския транспорт?

С маска ли е доцент Атанас Мангъров? Това е въпросът, който изниква в съзнанието на мнозина, станали очевидци по какъв начин инфекционистът пътува в градския превоз. Негова фотография обикаля обществените мрежи и събира голям брой опонира мнения. На фрагмента се вижда, че медикът е спуснал маската си под носа и устата, макар че е съвсем прилепен до други пасажери. И по този метод освен нарушава закона, само че и заплашва близките.

„ Като доктор би трябвало да се грижи за здравето на близките.А прави ли го? Забележете, той диша безочливо в другите със свалена маска”, възмущава се консуматор в обществените мрежи.

Друг пък задава резонния въпрос: „ Нали е срещу маските?! Защо " носи " маска тогава? Може би, в случай че влезне инспекция, да си я постави както трябва”

Не липсват обаче е хора, които пазят инфекциониста. „ Когато не си част от " Спасителите ", с цел да те возят с Мерцедес и да сееш боязън по малките екрани 24/7, ползваш публичен превоз. Въпрос на честност и персонален избор”, гласи коментарът на доктор Свилен Георгиев, който е разгласил и фотографията.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР