С машините те губят позиции в парламента. Как може най-важния

...
С машините те губят позиции в парламента. Как може най-важния
Коментари Харесай

Кирил Петков: С хартиените бюлетини ГЕРБ и ДПС искат да неутрализират ПП

С машините те губят позиции в Народното събрание. Как може най-важния проблем на страната да е хартиената бюлетина. От една страна приказват хубави приказки, а като пристигна ред да се прави нещо съществено, те не вършат нищо, разяснява той.

 

Те не желаят да са същински парламентаристи, които да вземат решение проблемите на хората. Те желаят да могат да си манипулират вота, приключи тематиката той.

 

Партиите упорстват да се върнат хартиените бюлетини, тъй като те осъзнаха, че в случай че има почтени избори, те няма да имат този мащаб да вършат каквото си желаят. От една страна те ни канят на диалози за съставяне на държавно управление, а от друга първия закон, който внасят е за връщането на хартиената бюлетина. То е в действителност за операция на вота. Това е част от инструмента на задкулисието едни партии да си вършат каквото си желаят, уточни той.

Ние предлагаме да създадем всичко допустимо, с цел да подсигурим сигурността на машинния избор. В 21 век сме, има метод да се управляват тези неща. Ако има предпочитание, има и метод. Готови сме да седнем с всички на една маса и да обсъдим точка по точка какво да се направи, с цел да се подсигурят в допълнение изборите. Те все едно споделят да спрем да използваме компютрите, тъй като може да има вирус и да се върнем към печатната машина. Това е неуместен мотив, уточни Петков.

 

Ние имаме като партия два казуса. Първият е да решим проблемите на хората, а втория е да си осъществим обещанията, които дадохме на гласоподавателите. Ние желаеме да приказваме за политики, не за ръководство. Ние си даваме цялата стратегия авансово, с цел да знаят ръководещите авансово за какви политики и решения ще гласуваме " за ". В това се показва нашата позиция на градивна съпротива.

 

За да стигнат парите на бюджета по нашата стратегия, би трябвало да се поправя сегашния бюджет, в който има извънредно висока сума, заложена за финансови разноски. Там са заложите към 8 милиарда лева Когато няма инхаус процедури и обири, ще има пари за значимите ограничения. При нашия бюджет ще има задоволително ограничения за хората, само че най-после няма да има бюджетен остатък, който за няколко дни да се раздаде на " наши хора ". Това просто няма да има по какъв начин да се случи, уточни той.

 

Сметката излиза и доказателство за това е настоящия бюджет. Ако следващата година имаме 3% напредък и финансови разноски тази година, ще понижим недостига, добави Петков.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР