С малък столипиновски цирк бяха посрещнати швейцарските посланици от шест

...
С малък столипиновски цирк бяха посрещнати швейцарските посланици от шест
Коментари Харесай

Нияд си изсипа боклука в краката на швейцарските посланици

С дребен столипиновски цирк бяха посрещнати швейцарските посланици от шест разнообразни балкански страни. Автор на спектакъла бе коренякът от квартала Нияд Мурат. Той демонстративно изсипа огромна кофа с отпадък тъкмо до детска градина " Лилия " съвсем в краката им.

Дипломатите идваха на посещаване в забавачката като част от активността на Швейцарската организация за развиване и съдействие.

Точно преди идването на диплотатите, изпратена преднамерено фадрома подвигна цяла камара нечистотии насъбрани пред входа й. Жителите на квартала обясниха, че повода за тях е неналичието на казани и контейнери. Не било вярво, че се крадат, тъй като във Вторични първични материали отказвали да ги одобряват от години.

Нияд бе запалил най-мощно моторетката на митинга и питаше: " Защо вместо контейнери не сложат " лодки " за събиране на отпадък? Сещат се да ни изчистят единствено, когато идат избори или швейцарци ", отсече Нияд.

След това изчака приближаването на усмихнатите швейцарци и демонстративно изсипа кофата със боклук до портала на градината. Швейцарците продължиха да се усмихват.

" Няма различен квартал в града, в който да се дават толкоз пари за непорочност. Искайте информация от Оперативна програма " Чистота " и ще се уверите, че е по този начин ", сподели зам.-кметът по " Спорт, юношески дейностии обществена политика " Георги Титюков. /Марица.бг

Снимки: Стоян Илиев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР