С любов за свободна Варна СДС отправя покана към всички

...
С любов за свободна Варна СДС отправя покана към всички
Коментари Харесай

СДС: Варненци, заповядайте да поговорим за бъдещето на града ни!

С обич за свободна Варна Съюз на демократичните сили насочва покана към всички варненци
В неделя, 15 октомври 2023 година, от 11 часа претендентът за кмет на регион „ Приморски “ от СДС-Варна, Веселин Василев и претенденти за общински съветници от листата на „ сините “ насочат покана за среща с варненци в региона на площад " Съединение " (по-познат на старите варненци като Червения площад).

„ Съюз на демократичните сили е при вас! Срещите ни с варненци оставят живи мемоари и са тласък за нас. Дават ни сила да продължаваме да работим за Варна, за варненци.  Всеки споделен проблем или орис за нас е индикатор, че ние - хората на Варна сме едно общество, на което му пука!

Елате и споделете с нас какво ви вълнува, какво смятате за проблем. Заповядайте, с цел да поговорим за демографската рецесия и нашите хрумвания за разрешаването ѝ във Варна. Да ви разкажем за нашето виждане за ограниченията в поддръжка на общинското опазване на здравето, образованието, развиването на инфраструктурата на квартала ви. Заповядайте да чуете нашата позиция, за какво не можем да си позволим градът ни да бъде ръководен от олигархични схеми, псевдонационалисти и феодални подвластни стопански групи; за какво считаме за неприемливи джендър идеологията и неолибералните теории.

Искаме да чуем какви са най-важните проблеми, които основават неудобства във вашето ежедневие. Ще беседваме по всички тематики за живота във Варна. “ Това написаха от централата на Съюз на демократичните сили във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР