С Любов на тъмно“ Регионалната библиотека в Смолян ще посреща

...
С Любов на тъмно“ Регионалната библиотека в Смолян ще посреща
Коментари Харесай

С „Любов на тъмно“ библиотеката в Смолян посреща читатели на Св. Валентин

С „ Любов на мрачно “ Регионалната библиотека в Смолян ще посреща своите читатели на 14-ти февруари – Деня на влюбените. Инициативата е особено за Свети Валентин, когато всеки клиент ще мое да заеме опакован любовен разказ, заяви Светла Хаджева - шеф на Република България „ Николай Вранчев “.
„ Нарекли сме го роман-изненада, тъй като той не се вижда. Върху опаковката, която е с любовни сърчица и послания, има анотация за това какво съдържа книгата, само че заглавието и създателят ще може да се видят едвам откакто читателят към този момент е отвън постройката. Приготвили сме типичен любовни романи от фонда на Регионалната библиотека, които съгласно нас всеки през живота си би трябвало да прочете “, разясни Хаджиева.

Изненада има и за феновете на Трифон Зарезан. Специално за тях са подбрани книги, описващи историята на виното и за българските обичаи в Деня на лозаря.
От библиотеката регистрират миналата година като доста сполучлива, минала под знака на 60-годишния празник от нейното основаване. В края й са били наградени най-активните читатели в няколко категории за деца и възрастни, а също „ Потребител на отдел " Читалня " и „ Дарител на годината “.  
„ Дарител на 2019-та година е дъщерята на към този момент починалия публицист Любомир Левчев, която подари книги с подписи на разнообразни писатели и поети, измежду които Вера Мутафчиева, Свобода Бъчварова, Камен Калчев, Николай Христозов и други. Заглавията бяха обработени и към този момент са налични в специфична сбирка “, сподели Хаджиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР