С лужители на Столичния инспекторат са съставили акт на „ЧЕЗ

...
С лужители на Столичния инспекторат са съставили акт на „ЧЕЗ
Коментари Харесай

Столични инспектори съставиха актове на ЧЕЗ и Топлофикация-София

С лужители на Столичния инспекторат са съставили акт на „ ЧЕЗ Разпределение” за открити нарушавания след осъществяване на спешни работи по ектропреносната мрежа в регион „ Изгрев” на бул. „ Драган Цанков”, оповестява.

Проверяващите са установили, че няма документално съобщение до районната администрация за осъществяване на спешните действия, както и че след привършване на работа, не е възобновена тротоарната настилка и зелените площи от засегнатия сектор.

Нарушен е член 10, ал.1 и алинея 5 от Наредба за създаване на детайлите на техническата инфраструктура и зелената система, и гаранциите при строителството им на територията на Столичната община, прецизират от Столичния инспекторат.

„ Топлофикация – София” получи два акта за позволени нарушавания при поправки .

Първото нарушаване, за което е формиран акт, е открито на ул. „ Св. Осий Кордобски” бл. 127 в регион „ Красно село”. Там е липсвала плътна строителна ограда при осъществяване на строително-ремонтни действия по топлопреносната мрежа.

Вторият акт е за позволено прахосване на строителни боклуци и материали отвън строителната площадка, както и за това, че се работи без сложена плътна строителна ограда. Адресът на второто нарушаване е в регион „ Младост”. И в двата случая е нарушена Наредбата за ръководство на отпадъците.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Защо пребихте съседа си? - Защото се оказа, че отглеждал петел у тях. Аз от един месец отивам на психотерапевт, тъй като слушам петли в… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКои са новите улики, които ще трансформират хода на събитията? Гледайте довечера от 22.00 ч.Петима души са арестувани при акции в София, Перник и РазлогСмятало се, че Сиамските котки водят душите на покойниците в отвъднотоНоминираните двойки не престават своето присъединяване в риалити форматаКакво изясни Полина Витанова, секретар на 23 РИК, СофияВижте историята на ХристианаПрокопани са и три напречни галерии, които да свързват двете тръби " Здравните условия може би ще доведат до по-ниска изборна интензивност от заявената и това може да промени картината на изборите ", уточни Димитър ГаневЕкшън в горатаСпоред опозицията това е „ завръщане в Средновековието ”От през днешния ден ще проработи и електронният регистърНовата 308-ца демонстрира новото лице и упоритости на Peugeot. Съдейки единствено по дизайна: Peugeot е извънредно упорит.Студено и дъждовно в последния работен денКомпанията акцентира твърдо, че не се разпознават мислите на хоратаСпоред източници на NOVA се проверява група от хора, за които се допуска, че са изнасяли информация за РусияОрбан: Трябва да съществува политическо семейство за хора като насОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР