С лимузина Линкълн ще обикаля столицата на американския щат Джорджия,

...
С лимузина Линкълн ще обикаля столицата на американския щат Джорджия,
Коментари Харесай

С бял „Линкълн“ и куп глезотии посрещат Преслава в САЩ

С лимузина " Линкълн " ще обикаля столицата на американския щат Джорджия, Атланта, звездата на " Пайнер " - Преслава. Добричлийката отпътува след няколко дни на турне при сънародниците ни оттатък океана, а уредниците са й подготвили всевъзможни капризи.

Преслава ще зарадва със своите шлагери българите в страната на Тръмп за повторно. Първият й гастрол бе преди цели пет години, по тази причина нашенците в Америка в този момент очакат с огромно неспокойствие пайнерската дива.

Обиколката стартира от Атланта. Първият концерт е на 22 септември, като датата не е определена инцидентно, тъй като тъкмо тогава е и празникът за оповестяването на Независимостта на България. Следващите две вечери Преси ще пее в Торонто и във Вашингтон, на 27 септември е в Лас Вегас, а от 29.00 до 1.10 предстоят три поредни концерта в Тампа, Чикаго и Кейп Код.

На летището в Атланта бял " Линкълн " ще чака звездата, като той ще бъде на нейно разположение до края на престоя й в града.

Преси ще отседне в един от локалните 5-звездни хотели. Звездата е поискала и помощник от уредниците, с които да се впусне в шопинг из локалните маркови бутици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР