С лед огромния успех на първите два сезона на най-мистериозното

...
С лед огромния успех на първите два сезона на най-мистериозното
Коментари Харесай

Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков дават старт на третия сезон на „Маскираният певец“

С лед големия триумф на първите два сезона на най-мистериозното шоу в България – „ Маскираният артист “, форматът се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен сътрудник и сътрудник Краси Радков ще дадат старт на третия сезон на 11 септември тъкмо в 20:00 часа. Водещите са подготвени да се впуснат в завладяващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди ловко крият самоличността си зад атрактивните костюми.

„ Обичам тайните и загадките и съм подготвен да се развличам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро в никакъв случай не сме работили дружно и ще е същинско предизвикателство “, показа Краси Радков в утринния блок на NOVA „ Здравей, България “.

Герасим Георгиев – Геро разясни, че Краси Радков е страховит артист с доста опит и двамата ще са превъзходен екип. „ Винаги сме на страната на фена. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да приказваме с тях и даже да ги пипаме. За нас също е тестване да разберем кои хора се крият в костмите “ – добави още той.

Енигматичните улики и музикалните осъществявания на всяка една от новите четиринадесет маски още веднъж ще трансфорат феновете и Панела в същински детективи. Те ще би трябвало да търсят отговор на поредност от загадки, с цел да открият коя известна персона е съумяла да опази тайната от своето семейство, другари и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, само че единствено една от тях ще смъкна маската си на финала на шоуто.

Вече трети следващ сезон истинските костюми са дело на Кремена Халваджиян, а за тяхната направа се грижи напълно нов екип от опитни шивачи. Зад телевизионната реализация на „ Маскираният артист “ стои потвърденият екип на продуцентска компания „ Глобал Филмс “.

В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго съумя да опази тайната си зад облика на Гарвана. А на грандиозния край на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа артистът Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото.

Не пропускайте да видите старта на третия сезон на шоуто на 11 септември от 20:00ч. по NOVA, когато за първи път новите маски ще излязат на звездната сцена на предаването и ще дадат всичко от себе си, с цел да заблудят Панела и феновете.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от предишните сезони на „ Маскираният артист “ в канала на предаването във.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама служители на реда стопират автомобил, каран от пийнал поп. - Отче, да не си пийнал? - Мдааа... - Ще плащаш ли санкция? - Мнеее... - Тръгвай… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзпълнителката на „ Gotta Tell You ” признава, че била ужасена да се появи по този начин на аления килимАвтомобилът се е преобърнал по таван настрана от пътяЗа подобен случай сигнализираха поданици на Горна ОряховицаСериозно потърпевшите са 150 души, само че над 1300 е общия брой на раненитеПрепаратите са били създадени в ИспанияВижте богините, които пленяваха фантазиите на мъжете по целия святНад Черноморието облачността ще е забележителна и на доста места ще има валежиВремето е съобразено с позицията на планетата и галактическата радиацияПарламентарната комисия за надзор над службите одобри на първо четене и двата плана за промени в Закона за НСОЕвропейската прокуратура се заема с договорите за доставка на апарати за белодробна вентилация, респиратори, персонални защитни средства, дезинфектанти и лекарствени продуктиПолитическите сили в Народното събрание разясниха идното връчване на третия мандат на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и опциите за сформиране на правителствоГенералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг осъди двойния гибелен атентат край летището в КабулТе към този момент се намират на несъмнено място в европейска страна на път за БългарияГероите на Киану Рийвс и Кари-Ан Мос не се познават и не помнят събитията от предходните три кино лентата от поредицатаНeйният мaжopитapeн coбcтвeник e зaтвopил кpъг oт финaнcиpaнe oт Cepия CДванайсет американски военнослужещи са починали при днешното бомбено нахлуване край летищетоОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР