С лед близо 3 години и похарчени почти 11 милиона

...
С лед близо 3 години и похарчени почти 11 милиона
Коментари Харесай

След близо три години ремонтът на Западния парк е завършен

С лед близо 3 години и изхарчени съвсем 11 милиона лева- ремонтът на „ Западния парк” в София завърши, оповестява.

„ Обектът е изцяло подготвен. Площта, която беше обект на реорганизация, е неговата представителна част на повърхност от 530 декара”, съобщи ландшафтният проектант Димитър Данчев, шеф на „ Зелени системи”, Столична община.

Основният вход за влизане в парка остава при бул. „ Сливница”. Другият вид да се стигне до парка е през различен вход, само че с цел да стане това обаче, хората би трябвало да минават през влаковите релси. А това, става известно, е проблем за доста от хората. Особено за майките с колички.



„ Не ми се коства редно… Особено при дъжд – има реки, има тиня и мощно се надяваме да го ремонтират, само че очевидно не е включен в проекта. Това е единственият вид и за кв. „ Гевгелийски”, и за „ Западен парк”, показва Ивелина Митева, която е майка на две деца.

„ Предвиден е вход, който е подлез сред парковата част и квартал „ Гевгелийски”, само че този план би трябвало да бъде осъществен от НКЖИ, защото те са собственици”, твърди проектант Данчев.

Когато снегът се топи и е дъждовно хората виждат и още нещо.

„ Не е разчистено, не знам дали не би било редно да бъдат почистени най-малко леко алеите, тъй като е мъчно да се минава с деца на този стадий, само че ще забележим лятото, ще му се радваме.”, показва Жени Карастоянова, майка на две деца.



„ Поради гаранционните условия и невъвеждането в употреба на обекта, поддържащата компания не влиза да направи това нещо, защото може да наруши изискванията сред стопанина и изпълнителя на обекта”, съобщи проектант Данчев.

В парка към този момент има и осветяване. Нещо, което посетителите не помнят да е имало в миналото. Над 110 камери пък наблюдават за произшествия и закононарушения.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Здравейте, пристигам за капещата чешма.... - Но нашите чешми са изрядни. - Как, не сте ли семейство Иванови? - Не, преди три месеца купихме… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни36-годишният народен представител от Тюрингия Марк Хауптман отхвърля обвинениятаАнализът демонстрира действителни доказателства за успеваемостта на ваксинатаКаква е повода за скарването на фамилиите, вижте този петък, от 21:00 ч. по NOVAКакво би трябвало да направи възрастният човек, когато се качи в такситоКакво отбелязва в настояването си държавният главаС коя ария ще взе участие Виктория Георгиева и какъв е пътят ѝ от Варна до сцената на " Евровизия " Най-високата смъртност се отбелязва в ЙеменГледайте новия епизод на престъпната поредност този петък от 22:00 ч. по NOVAПринц Уилям сподели, че не е приказвал с по-малкия си брат Хари, само че увери, че английското кралско семейство не е расисткоМедикаментът е навлязъл в последния стадий на процедурата за одобряванеПроектът ще се разисква с бизнеса и синдикатите на съвещание в понеделникСобственици на заведения и магазини показаха недоволствоКакви решения бяха взети в регионалните градовеСпоред българското законодателство такава заповед се издава от прокуратурата и не предстои на правосъден надзор за преценка основателна ли е тяКомпанията е имала по-големи упования от устройството
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР