С куршум в главата започва новата година 21-годишен студент, който

...
С куршум в главата започва новата година 21-годишен студент, който
Коментари Харесай

Мъж влезе по спешност в болница, четири дни бил с куршум в главата

С патрон в главата стартира новата година 21-годишен студент, който по този начин се насвятква, че 4 дни не може да разбере, че има заседнало непознато тяло в черепната му кутия. 

В новогодишната нощ 21-годишният Матеус Фасио бил в Рио де Жанейро. Помни, че е бил ударен в главата " с нещо твърдо “. Помислил, че е камък.

Тъй като раната бързо спряла да кърви, той не обърнал повече внимание на хипотетичната драскотина. Партито траяло, като компанията се пренесла на плажа. Студентът насочил страстите си към купона и четири дни не вижда, че има патрон в главата му, оповестяват бразилските медии.

Матеус изминава към 200 километра, с цел да се прибере в дома си в родния си град Хуис де Фора. По време на пътуването си обаче усеща крампи и изтръпване на дясната си ръка. Принуден е да прави почивки. Пътуването му лишава седем часа вместо нормалните четири часа и половина, предава bTV. 

Отива в частна клиника, където му вършат компютърна томография на главата. Лекарите откриват патрон и Фасио е опериран по неотложност.

" Ако патронът беше проникнал единствено няколко милиметра по-нататък, цялата половина на тялото му можеше да бъде парализирана “, разяснява мозъчен хирург. Възстановяването на младежа ще отнеме 20-30 дни.

Матеус приема случилото се като знак от ориста.

" Миналия декември напуснах работата си и записах медицина. В болничното заведение разбрах, че това е в действителност нещото, което постоянно съм желал ", споделя той.

Все още не е ясно по какъв начин 9-милиметровият патрон е попаднал в главата на празнуващия юноша. Чуждото тяло е конфискувано и изпратено в лаборатория за балистични проучвания. Полицията проверява случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР