С крупната сума се е разделил бизнесменът Георги Сидеров, за

...
С крупната сума се е разделил бизнесменът Георги Сидеров, за
Коментари Харесай

Ето колко струва тежката сватба на Маги Желязкова:


С крупната сума се е разделил предприемачът Георги Сидеров, с цел да се ожени за. Сватбата на известната двойка беше повече от разточителна, като се стартира още с булчинската рокля на стойност 15 бона.

Сидеров персонално избрал луксозния тоалет за обичаната си и не се скъпил, с цел да я облече в него.

С организацията на блестящото празненство се заела Маги Желязкова. Повече от шест месеца тя подготвяла всичко, с цел да стане тъкмо по този начин, както си го е представяла. Затова някогашната манекенка не пощадила нито лев от парите на половинката си. А масрафът се пресмята на близо 100 бона!

Магдалена и Георги се венчаха в Руската черква. След това тържеството се преместило било в Гранд хотел София. Залата била приказно декорирана с доста цветя, камъни „ Сваровски “ и балдахини.

Кетъринга също бил повече от разхитителен. Отбраните напитки, с които младоженците черпили гостите си, били на стойност повече от 10 бона. За гостите от страната и чужбина пък били наети стаи в първокласния хотел.

Най- прочувственият миг за Маги Желязкова бил, когато синът й Боби я завел до олтара.
Манекенката одобри и семейството на брачна половинка си, тъй че към този момент е Сидерова. Тъкмо някогашният й брачен партньор Боби Манекена няма да се нервира, че му е узурпирала семейството и единствено неговата брачна половинка ще я носи.

Новата госпожа Сидерова разкри, че с половинката й най- евентуално ще заминат да живеят в чужбина след известно време. Бившата манекенка признава, че към този момент не е подготвена за тази крачка. Но най- евентуално ще я направи след известно време.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР