С крупна сума пари се е разделила възрастна жителка на

...
С крупна сума пари се е разделила възрастна жителка на
Коментари Харесай

Ало измамници прибраха 10 хил. лв. от пенсионерка

С крупна сума пари се е разделила стара жителка на Карлово след телефонна машинация. Потърпевшата е на към 80 години, а съгласно предварителната информация ѝ е прибавен сюжетът за незабавна интервенция на непосредствен човек, оповестиха от полицията.

В събота след обяд пенсионерката получила известие по телефона от привиден доктор - нейна другарка е призната в болница със строшен крайник и незабавно би трябвало да ѝ се слагат три златни пирона на висока цена. Междувременно в слушалката се чувал и просълзен женски глас с молби за помощ. Повече от 40 минути причинителите държали жертвата си на отворената телефонна линия, до момента в който я убедят да събере наличните си пари и ги съобщи на техен делегат. Следвайки инструкциите им, старата карловка подготвила сумата и я връчила на явил се пред дома ѝ млад мъж, който се показал за чиновник на здравната каса.

Същата вечер роднините на дамата разбрали за случилото се и незабавно подали сигнал в районното ръководство, където са подхванати дейни дейности за откриване на създателите на закононарушението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР