С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден една

...
С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден една
Коментари Харесай

Марта Вачкова с морско парти за РД

С красиво морско празненство отпразнува 62-рия си рожден ден една от най-привлекателните и обичани български актриси - Марта Вачкова, видя HotArena.

Това се случи преди дни в Созопол, а снимки от щастливото събитие пусна самата тя в мрежите. " Благодаря ви, другари, щастлива съм ", написа Вачкова. Благопожелания и дарове екранната сестра Жекова от сериала " Откраднат живот " получи от най-близките, измежду които и " обичани мъже ", както се изрази самата актриса. С цветя и подарък се включи и предприемачът Николай Вълканов, който бе в компанията на брачната половинка си Румяна Георгиева.

На 29 юли преди две години точно Марта Вачкова бе кума на сватбата на най-големия в минния бизнес у нас и приятелката му дружно с сътрудника Владо Пенев.

" Пожелавам си една по-добра година, по-здрава, защото през тази, която мина, претърпях нелека интервенция, от която към този момент се възвърнах. Дай боже, и обстановката с ковид да се оправи ", надява се Марта Вачкова.

Цялото лято тя ще изкара в компанията на майка си Силвия и щерка си Рада. Талантливото момиче рисува фантастично добре и към този момент не счита да живее отвън България.

Единственият мъж, който остава непрекъсната големина в живота на надарената фаворитка на народа, остава Владо Пенев. Съвсем скоро той изненада с нова визия - махна си брадата под давлението на своята другарка Марта. " Младея, а? Благодаря ", радваше се като малко дете на комплиментите в нета Пенев, откакто пусна фотография, на която е свалил 10 кг от тежестта си, както и очевидно от възрастта си.

За никого не е загадка, че Марта и Владо изживяват бурна студентска обич преди повече от 30 години. Двамата и през днешния ден са извънредно близки и постоянно се уединяват на наследствената вила на актрисата в село Бойковец. " Не се ожених за него, тъй като съм луда, луда! Той е моногамен човек, предан единствено на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник ", посипва с пепел косите си Мартина Вачкова за пропуснатия късмет от студентските години във ВИТИЗ в края на 70-те. Дъщерята на Григор Вачков по този начин и не стигна до брак, въпреки да има много мъже, които са били в краката й. Единственият й прекрасен спомен от сътрудниците й след Владо е раждането на щерка й от предприемача Радко. Пенев е разведен, също с огромна дъщеря. Бащата на Марта, обичаният от мало и огромно Григор Вачков, виждал идеалния шурей в лицето на красивия и добросърдечен млад артист Владо Пенев. " Баща ми го обожаваше, душата си даваше за него. Владо споделяше, че първият му мъжки контакт със зрял човек, който го е позволил до себе си, е с татко ми ", разкрива през днешния ден Марта, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР