С кой ще играе България на полуфинал на олимпийската квалификация

...
С кой ще играе България на полуфинал на олимпийската квалификация
Коментари Харесай

Кой отбор ще срещне България на полуфинал в Берлин?

" С кой ще играе България на полуфинал на олимпийската подготовка в Берлин? ". Това вълнува волейболните почитатели, откакто " лъвовете " направиха същински героизъм, завършвайки преди всичко в Група В на квалификацията в немската столица след страхотната победа над европейския първенец Сърбия с 3:2 гейма преди броени минути.
 България изхвърли еврошампиона Сърбия! Националите на полуфинал в Берлин (видео + галерия)
Така България ще играе на полуфиналите против втория тим от другата Група А, който ще стане явен след края на последната среща там сред европейския вицешампион Словения и Чехия по-късно довечера.
 Сашо Йовков: Сръбските почитатели към този момент могат да се разхождат, в Берлин още има коледни базари
Вариантите са единствено два. Ако словенците победят, те ще станат спечелили в групата и ще играят с втория от нашата група (б.р. най-вероятно Франция). По този метод втори в Група В ще останат домакините от Германия и " трикольорите " ще спорят с тях. Ако пък Словения изберат да " избягат " от " петлите " и да паднат от Чехия, европейските вицешампиони ще останат втори и ще излязат против България, а Бундестима ще бъде победител в групата и ще играе по всяка възможност с Франция.
 Словения излъга Германия без Гроцер и се класира за полуфиналите в Берлин (видео + снимки)
Ако България играе против Словения, то полуфинала на следващия ден (9 януари) ще бъде от 18,00 часа българско време, а в случай че излезе против домакините от Германия, това ще бъде от 21,10 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР