С Коуди Белинджър отново с Къбс, където му е мястото,

...
С Коуди Белинджър отново с Къбс, където му е мястото,
Коментари Харесай

Блейк Снел води „Четиримата на Борас“ в очакване на места за кацане в MLB

С Коуди Белинджър още веднъж с Къбс, където му е мястото, към момента има „ Четворка на Борас “ на пазара, защото календарът отива към март.

Признайте на Къбс, че устояха на позициите си. Но договорката за 80 милиона $ с две благоприятни условия за отвод работи добре за Белинджър, който евентуално ще бъде свободен сътрудник трета поредна година, до момента в който е към момента на 20 години. Въпреки че мнозина предвиждаха дълготрайна договорка за Белинджър, в реалност тимовете го харесваха най-много за пет години, което не проработи за него, защото няма позитивна страна да реализира свободна организация на 33.

Останалата четворка на Борас — в това число 36-годишният Д. Х. Дж. Д. Мартинез, който победи чистач в Мача на звездите предходната година — към момента е там. Отборите явно виждат дефекти оттатък това, което вършим, изненадващо в тази ситуация с настоящия победител от NL Cy Young Блейк Снел — който разгласява 1,20 ERA след 25 май, тъкмо два пъти по-добър от идващия най-хубав титуляр (Кайл Брадиш, 2,40).
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР