С коронавирус е диагностициран старшият съветник на президента на САЩ

...
С коронавирус е диагностициран старшият съветник на президента на САЩ
Коментари Харесай

Още един приближен до Тръмп с коронавирус

С ковид е диагностициран старшият консултант на президента на Съединени американски щати Стивън Милър , оповестява БГНЕС, базирайки се на СNN. Информацията е от източник, непосредствен до Милър. " През последните пет дни работих отдалечено и се изолирах, резултатите от тестванията ми бяха негативни до през вчерашния ден в това число. Днес пробата за регистрира позитивен резултат, тъй че съм в карантина ", съобщи Милър.
Случаи на зараза с новия ковид са регистрирани в Белия дом няколко пъти. Коронавирус беше открит у Кейти Милър, която тогава беше пресаташе на вицепрезидента на Съединени американски щати. Тя е брачна половинка на старшия консултант на Тръмп Стивън Милър. Впоследствие новият ковид беше открит в дома на помощника на президента на Съединени американски щати за национална сигурност Робърт О`Брайън. Кейти Милър и Робърт О`Брайън се възвърнаха и се върнаха на работа. Положителни са тестванията за ковид и на някои от членовете на пресцентъра на Белия дом.
 И представителят на Белия дом е с ковид И представителят на Белия дом е с ковид
Прессекретарят на Белия дом заяви, че пробата й за ковид от тази заран е позитивен, съобщи Асошиейтед прес. Кейли Макенани об...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР