С концерт-спектакъл „Пробуждане“ възпитаниците на ЦПЛР ОДК „Ние, врабчетата“ в

...
С концерт-спектакъл „Пробуждане“ възпитаниците на ЦПЛР ОДК „Ние, врабчетата“ в
Коментари Харесай

”Врабчетата” в Монтана с празничен концерт ”Пробуждане”

С концерт-спектакъл „ Пробуждане “ възпитаниците на ЦПЛР ОДК „ Ние, врабчетата “ в Монтана ще зарадват феновете в регионалния град.
След близо две години и половина наложително спиране поради ограничаващите ограничения, това е първият присъствен концерт за надарените „ врабчета “, който ще се състои на 20 април. Над 350 девойки и момчета от фолклорен танцов отбор „ Северняци “, вокално студио „ Детски смях “, клуб по съвременни танци „ Дъга “ и театрално студио „ Автограф “ ще покажат изкуството си от 18 ч. в залата на Драматичния спектакъл в Монтана.
Всички участници и техните учители с неспокойствие чакат да видят усмихнатите лица на публиката и да чуят нейните овации. Присъстващите ще имат опцията да чуят осъществяването на 13-годишната Магдалена Александрова, с което тя се показа в предаването „ България търси гений “ и изправи на крайници жури и аудитория.



Късно в неделя стана ясно, че Маги е измежду определените да продължи напред в полуфиналите на шоуто, където ориста ѝ ще се взема решение от зрителския избор. Събраните средства от концерт - спектакъла „ Пробуждане “ ще бъдат в интерес на ФТА „ Северняци “ за възобновяване на театралните костюми. Тази година съставът ще означи 60 години от основаването си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР