С комбинацията си от ретро външен вид и най-нови технологии моделите

...
С комбинацията си от ретро външен вид и
най-нови технологии моделите
Коментари Харесай

XSR125 - нова Yamaha за индивидуалистите - видео

С комбинацията си от ретро външен тип и най-нови технологии моделите Sport Heritage от Yamaha оферират собствен личен клас. Моделите XSR освен обезпечават модерно каране, само че и имат за цел да дадат на водачите опция да изразят своята индивидуалност и характерност. Най-новото попълнение в гамата е XSR125.

„ Актуалната гама от серията Sport Heritage се води от флагмана XSR900 с трицилиндров двигател, компактно последван от двуцилиндровия модел XSR700. Сега е време да представим нов модел, който предлага изцяло нов достъп на целевата група до света на Faster Sons – XSR125 “ - обяви производителят.



Независимо дали става дума за спокойно каране в цялата страна или пътешестване до работа в час на пиковите часове, според производителя XSR125 дава обещание истинско удоволствие от шофирането. Най-новият модел печели точки като лека машина и още благодарение на пъргавото си управление и безконечния си жанр. Yamaha желае да направи силно изказване с XSR125.

„ Сърцето “ на XSR125 е съчетаем с EU5, с течно изстудяване, едноцилиндров, четириклапанен мотор с ходов размер 125 куб.см. Той е еднакъв с този на моделите MT-125 и R125. Двигателят има мощ от 11 кВт / 15 к.с. - оптимално позволената за категория на шофьорска брошура А1.

Една от най-важните технологични характеристики на XSR125 е системата VVA (Variable Valve Actuation), посредством която двигателят може да доставя задоволителен въртящ момент в по-ниския диапазон на оборотите и да развива изцяло своята мощ при по-високи скорости.

XSR125 се предлага в три цвята: Redline, Tech Black и Impact Yellow. Доставките до европейските партньори на Yamaha ще стартират през юни 2021 г. при цена от 4649 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР