С колко милиарда Промяната“ е финансирала режима на Путин с

...
С колко милиарда Промяната“ е финансирала режима на Путин с
Коментари Харесай

Делян Добрев гръмна бомба!: Ето с колко милиарда „Промяната“ е финансирала режима на Путин с покупката на руски нефт от началото на войната

С какъв брой милиарда „ Промяната “ е финансирала режима на Путин с покупката на съветски петрол от началото на войната в Украйна досега разкри някогашният енергиен министър в този момент народен представител от групата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

5 796 749 877 USD (с думи: пет милиарда седемстотин деветдесет и шест милиона седемстотин четиридесет и девет хиляди осемстотин седемдесет и седем долара).
Това е точната сума, с която смяната финансира режима-убиец на Путин, посредством покупката на петрол от Русия от началото на войната в Украйна досега, в който ги спряхме.
Демагози!!!
P. S. Демагог: Лице, което си с служи лъжливи примамливи обещания и изкривяване на обстоятелствата, с ласкателства и спекулации, с възприятията на хората за реализиране на свои цели.

 

 

 Делян Добрев гръмна бомба!: Ето с какъв брой милиарда Снимка: Фейсбук

 

Ето по-важните мнения под поста:

Браво господин Добрев. Време е всеки да получи заслуженото. България не заслужава това оскърбление. Тукашните медийни пеперуди е време да помислят за бъдещето на България. Благодарим,че Ви има. Подкрепа.

…………………………

И какво от това, като ББ и ГЕРБ дадохте цялата власт на безгранично нагли и алчни хора! И желаят още….Нали Лена,на Миро и Киро,ви го сподели: Апетитът идва с яденето….
Защо ни го причинявате това???
…………………………
Има май и различен огромен скандал – мошеникът де Микре бил представител на китайската компания за градеж на нуклеарни централи за България!? Не стига, че „ топеше захар на дъжда “, с цел да не заплаща Данък добавена стойност, закупи през КТБ Петрол, в този момент стадиона в Борисовата градина, ами и ще „ строи “ и атомна електроцентрала без да е прочел и една книга!
…………………………
Трагична е статистика.
Кога ще се усетят всички, какви измамници са
Близо 6 милиарда долара…какви ли са комисионните.
…………………………
Защо към момента няма коментар на ГЕРБ за това изявление на Денков????
Защо ги държите още на власт тези??????
„ Денков пред „ Известия “: Няма значение дали българската стопанска система ще пострада, значимото е глобите да имат резултат върху Русия (видeо) “
……………………….

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР