С колегите от Монтана и Видин, както и със съдействието

...
С колегите от Монтана и Видин, както и със съдействието
Коментари Харесай

Цветан Енчев във Враца: ДПС разработи проектозакон за развитие на Северозапада

С сътрудниците от Монтана и Видин, както и със съдействието на сътрудника Петър Чобанов, който беше ръководител на Комисията по бюджет и финанси в предишния парламент, разработихме законопроект за развиване на Северозапада. Надяваме се в разговор и с отговорност да го приемем в 49-тото Народно заседание. Това съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи във Враца Цветан Енчев по време на предизборна среща в града, оповестиха от пресцентъра на Движението. В нея участваха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и специалистът по обществена политика Хасан Адемов.

Северозападът през последните години остана настрани от държавните каузи. Движение за права и свободи обаче има идея за развиването освен за областите, само че и община по община. Всеки знае, че там където Движение за права и свободи има своите кметове и своите съществени представителства в общинските препоръки, вършим нужното общините да се отличават от другите. Това е наша задача, наша цел и за в бъдеще си го слагаме още по-сериозно, съобщи Енчев.

За мен е голяма чест още веднъж да бъда лидер на листата на Движение за права и свободи в шести многомандатен изборен регион Враца. Напълно съм уверен, че и този път ще дадем всичко от себе си и ще реализираме по положителни резултати от предходния път, тъй като всеки един от нас желае да способства освен за развиването на Враца и района, само че за развиването на България, сподели още Цветан Енчев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР