С колегите от Демократична България“ проведохме среща и решихме да

...
С колегите от Демократична България“ проведохме среща и решихме да
Коментари Харесай

Радостин Василев: Опитът показва, че фалшифицирането на вота е при гласуване с хартия

С сътрудниците от „ Демократична България “ организирахме среща и взехме решение да предложим държавно управление на малцинството. Това не може да стане без условия. Условията са приемане на закони, които да подсигуряват естественото действие на страната.

 

На последващи ден хартиената коалиция внесоха в зала Изборния кодекс. Това беше явен знак, че няма да поддържат нашите девет политики. Ако има кабинет на малцинството, който е в капан на парламент, в който се вземат решение по този метод въпросите ще бъде по-вредно за България, разяснява Василев. Той изрази вяра, че Българска социалистическа партия не са „ затворена страница “ за съдружни сътрудници.

 

Район „ чужбина “ единствено попада в Наказателния кодекс, само че отхвърлиха опцията да определим метод на ЦИК да дефинира мандатите. Район " чужбина " ще го има и ще попада както до момента на хартия без избрани мандати за него. ГЕРБ, Движение за права и свободи И Българска социалистическа партия отхвърлиха да обсъдим опцията, да определим метод на ЦИК, да въведем един обикновен механизъм, по който да се дефинират мандатите. Район „ чужбина “ остава мъртъв, тъй като не е ясно по какъв начин се разпределят мандатите, добави още той.

 

По думите му в България има области, в които има повече мандати, в сравнение с гласоподаватели. И добави, че евентуално ще се преразгледат мандатите и в България поради преброяването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР