С коледен базар деца искат да помогната на хоратаот дома

...
С коледен базар деца искат да помогната на хоратаот дома
Коментари Харесай

Деца помагат на възрастни хора с коледен базар

С коледен базар деца желаят да помогната на хората от дома за възрастни в Шумен. Благотворителните щандове са на центъра пред постройката на театъра и всеки може да си купи ръчно направени картички или празнична декорация.

Благотворителният базар е по случай Деня на донора – 6 декември. В него вземат участие децата от Центъра за поддръжка за личностно развиване - ОДК Шумен. Идеята за самодейността е на Шуменския детски парламент и е обвързвана с обичайното разработване на картички и организирането на коледен базар
 Базарът продължава цяла седмица dariknews.bg
Има над 100 картички, украси за елхи, сувенири, обясни Йоана Георгиева. Цената я дефинира всеки самичък - колкото би дарил за благородната идея.

В правенето на материалите вземат участие и деца от детските градини . Събраните средства от благотворителния базар ще бъдат дарени на Дома за остарели хора в Шумен.-->

Винаги се подарява на заболели деца и ние взехме решение малко да разнообразим и да дарим старите хора, тъй като повече ги подценяват в днешно време и не се сещат за тях, сподели Йоана.
 Базарът продължава цяла седмица dariknews.bg
Само за ден десетки шуменци се включиха в базара. Благотворителната самодейност ще продължи до края на седмицата.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР