С Кирил Петков обсъдихме следващите стъпки в преговорите за съставяне

...
С Кирил Петков обсъдихме следващите стъпки в преговорите за съставяне
Коментари Харесай

Докато в БСП чакат пленум, за да я отстранят, Нинова преговаря с Кирил Петков |

С Кирил Петков обсъдихме идващите стъпки в договарянията за сформиране на държавно управление. 

Това разгласи Корнелия Нинова във фейсбук. Тя не загатва и дума за идния Национален съвет на Българска социалистическа партия, който след съвещанието на ИБ на партията и декларираната от нея би трябвало да се организира на следващия ден, само че не е публично.

Според социалисти от управлението на партията Нинова е изгубила болшинството си в Народно събрание и няма да получи мандат, с цел да води договаряния с " Продължаваме промяната ", а на лидерския пост ще бъде определен до провеждането на конгрес някой от зам.-председателите не Българска социалистическа партия, най-вероятно Кристиян Вигенин.  

На 23 ноември стартират срещите на експертните групи за разработване на стратегия. В тях ще вземат участие по трима души от всяка страна. Групите са 18 на брой: Енергетика, Икономика, Транспорт, Правосъдие, Здравеопазване, Образование, Електронно държавно управление, Земеделие, Вътрешна сигурност, Екология, Регионално развиване, Култура, Труд и Социални грижи, Туризъм, Национална сигурност, Спорт, Финанси, Международни връзки, прецизира Нинова тази заран. 

Вярвам, че ще поставим старания да има постоянно държавно управление и работещ парламент, приключва Корнелия Нинова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР