С кърпа на главата, мой!, пееше Мишо Шамара С прашки

...
С кърпа на главата, мой!, пееше Мишо Шамара С прашки
Коментари Харесай

Джорджано става моден гуру

„ С забрадка на главата, мой! ”, пееше Мишо Шамара „ С прашки на главата, твой ”, може да запее пък Джорджано, видя HotArena.

Певецът на народа, родил шлагера „ Отиваме на копоон ”, очевидно е решил да смени попрището и да става дизайнер. За благополучие на почитателите на Джорджи, той няма да спре да пее.

Вместо това ще добави още едно умеене към гениите си—а точно — това на дизайнер.

Джорджано единствено загатна за стилния си план със следното изречение „ Джорджано. Моден дизайнер ”. Той даже се похвали с лого на стилната си марка, направено от станиол.

Не е ясно обаче какво тъкмо ще шие музиканта, написа „ България през днешния ден ”. Дали палта, дали панталони, дали якички от норки... Но пък една от фотосите му разкрива някакъв чалнат аксесоар, който очевидно ще е част от стилната му линия.

Явно артистът се занимава с направата на така наречен „ прашки за глава ” . Изключително странния аксесоар наподобява на долно долни дрехи и нямаме никакво пояснение какво прави на главата.

Със сигурност обаче можем да кажем единствено едно — стилната седмица в София, в никакъв случай към този момент няма да бъде същата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР