С кампанията Заедно за безопасността на децата на пътя“ и

...
С кампанията Заедно за безопасността на децата на пътя“ и
Коментари Харесай

Стартира играта-тест за детска пътна безопасност Без грешки на пътя

С акцията „ Заедно за сигурността на децата на пътя “ и уредниците Групово дело „ Национална полиция “ - Министерство на вътрешните работи, Гаранционен фонд (ГФ) и Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ)призовават за нараснало внимание на пътя и оферират ангажиращ метод за възстановяване на знанията и уменията на децата във връзка с разпоредбите и безвредното държание на пътя.

Образователният онлайн тест „ Без неточности на пътя “ е насочен към дребните участници в пътното придвижване. Достъпен е свободно посредством уеб страницата на Асоциацията на българските застрахователи – а в интервала 16 ноември – 7 декември 2022 година ще се организира игра с награди на база на теста. Деца и родители, образователни заведения, просветителни, културни и други организации могат да се включат в играта като решат теста „ Без неточности на пътя “.

Участниците би трябвало да открият дали има неточности и да посочат какви са те в 10 обстановки на пътя, показани посредством картинки в онлайн теста. Освен да ревизират и обогатят познанията си за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР