С какво ще запомним този ден? Внимавайте с двойници на познатите

...
С какво ще запомним този ден?
Внимавайте с двойници на познатите
Коментари Харесай

„Активни потребители“: Ако нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е истина

С какво ще запомним този ден?

Внимавайте с двойници на познатите уеб сайтове, залагайте на търговци с история и не се хващайте на прекомерно изкушаващи предложения. Важи правилото " Ако нещо наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина, евентуално не е истина " - още от препоръките за онлайн извършване на покупки на Богомил Николов от " Активни консуматори " чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:  

Почина служителят на реда, който на 22 ноември беше блъснат от каналджия след гонка с бус с мигранти на автомагистрала " Тракия ". 51-годишният еднообразен се бори за живота си повече от месец след случая. Той беше подложен в медикаментозна кома, с тежка черепно-мозъчна контузия, със счупени кости на черепа, хематом и съществено увреждане на мозъка. Полицаят пострада, до момента в който с екипа и полицейския си автомобил се готвеха да се включат в гонене на бус мигрнати, чийто водач не се подчинил на няколко полицейски разпоредби по-рано. Задържаният след това каналджия Найден Луканов сега е в затворническата болница в тежко положение с редица болести, измежду които и СПИН.

Трима души починаха, а няколко други са ранени при пукотевица в Париж. Стрелецът е арестуван. Той е 69-годишен, прочут на полицията. Според френски медии преди година е направил опит за ликвидиране в бежански лагер в Париж. Предполага се, че причина за днешното нахлуване още веднъж е закононарушение от ненавист.

Съдът в Калифорния понижи от 324 на 194 мача глобата на бейзболната звезда Тревър Бауер, който преди година и половина преби с много съществени последици приятелката си, съобщи " Корнер ". Гражданското дело против него продължава и тя го съди за милиони долари обезщетение, само че спортното наказване - най-голямо в историята, е към този момент в предишното. От през днешния ден Бауер към този момент има право да играе за Ел Ей Доджърс, макар че в идващите 50 мача няма да получава заплата. Задава се обаче нов проблем. Доджърс въобще не са решили дали желаят Тревър да играе повече в екипа на тима, защото абсурдът бе голям и има опасения, че е повлиял на репутацията на клуба. Нищо чудно още през днешния ден или в понеделник да бъде оповестено отменяне на контракта му.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР